Yandex Metrica

Türk golcü 'savaş' nedeniyle teklifi reddettiğini açıkladı!

Son dakika haberleri... Yeni Malatyaspor'dan ayrılan Adem Büyük, Polonya'dan teklif aldığını ama Ukrayna'da yaşanan savaş krizi nedeniyle kabul etmediğini ifade etti.

Spor

23.01.2024, 18:54

Geçtiğimiz haftalarda Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'dan ayrılan milli oyuncu Adem Büyük, Polonya'dan teklif aldığını itiraf etti.

Şu an boşta olan 34 yaşındaki yıldız, devre arasında "Wisla Krakow'dan teklif geldi. İlk başta kabul ettik ama sonradan vazgeçtik. Tamamen oradaki savaşla ilgili kendilerinden izin istedik. Fakat her an her şey olabilir." ifadelerini kullandı.

Semih Kılıçsoy Süper Lig'i salladı: 2024'ün en iyisi! Semih Kılıçsoy Süper Lig'i salladı: 2024'ün en iyisi! Haberi Görüntüle

ADEM BÜYÜK: OYNAMAK İSTİYORUM

"Eşimle bu konuyu konuştuk. İlk başta kabul etmiştik ama daha sonra affımızı istedik. Tamamen oradaki savaşla alakalı. Ukrayna ve Polonya birbirine çok yakın. Bu yüzden affımızı istedik. Yine de her an her şey olabilir. Transfer dönemi kapanmayan ülkelerden ciddi teklifler var. Bizim karar vermemiz gereken oynamak. En doğrusunu bulmak istiyoruz. Bu dönemi boş geçirmek istemiyorum. Bir futbolcu için uzun bir süre. Olursa gidip oynamak istiyorum."

Galatasaray'da Okan Buruk harekatı! Yeni kontrat, yeni maaş... Galatasaray'da Okan Buruk harekatı! Yeni kontrat, yeni maaş... Haberi Görüntüle

ADEM BÜYÜK: SÜPER LİG'DEN 5 TEKLİF VAR

Futbolu bırakmadığını belirten Adem, Polonya'nın yanı sıra Süper Lig'den de tekliflerin olduğunu aktardı.

Gelecek için menajerine tekliflerin olduğunu söyleyen tecrübeli oyuncu, "5 takımdan teklifler var. Şu an için onlarla görüşme olabilir çünkü serbest statüdeyim. Menajerim bunları değerlendirip, konuşacaktır." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading