Yandex Metrica
SON DAKİKA
Türk futbolu incelenmeli! Süper Lig'de olay sözler

Türk futbolu incelenmeli! Süper Lig'de olay sözler

Son dakika haberleri... Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Galatasaray ile oynanan mücadele sonrası sert açıklamalar yaptı. Gevrek, haksızlıklara uğradığını söyledi.

Spor

23.01.2024, 19:09

Süper Lig'in 33.haftasında Yeni Malatyaspor, deplasmanda Galatasaray'a 2-0 kaybederek kötü gidişini sürdürdü.

Haftalar öncesinde küme düşmeyi garantileyen Sarı-siyahlı ekipte başkan Adil Gevrek açıklamalarda bulundu.

Sahada iyi bir mücadele olduğunu belirten Gevrek, “Ligin son 5 haftası. Bizim için sadece mücadele vardı, sonuna kadar mücadele edeceğiz. Ligden düştük ama genç oyuncularımız mücadele etti, tebrik ediyorum. Türk futbolunda gerçekten yaşanmayacak çok şeyler yaşandı. Belki biz ligden düştük, kötü oynamış olabiliriz, bu futboldur. Futbolda kötü gidişatlar olabilir. 8 yıldır başkanlık yapıyorum. Malatya’da iki kez şampiyonluklar yaşadık. Bu sene kötü sezon geçirdik, kötü de oynadık ama bir gerçek var ki Türk futbolunda her şeyin incelenmesi lazım. Dünyada hiç görülmemiş skandallara imza atıldı." görüşlerini dile getirdi.

Dünden bugüne Trabzonspor-Fenerbahçe derbisi! İşte nefes kesen rekabetin geçmişi... Haberi Görüntüle

ADİL GEVREK: BU SENE İNCELENMELİ

"Bunlarla beraber TFF Başkanı istifa etti, hukuki işlerden sorumlu yönetici ve MHK Başkanı 2,3 kere istifa etti. Bu işin içerisinde VAR konuşmalarının incelenmesi lazım. Oradan çok şey çıkacak, açık açık söylüyorum. Çok duyumlar alıyoruz. Bunlarla beraber ciddi sıkıntılar olduğunu biliyoruz. Türk futbolunun bu sene incelenmesi lazım."

Real Madrid'de Arda Güler krizi! O talep transferin önünü kesiyor Haberi Görüntüle

ADİL GEVREK'TEN TRABZONSPOR YORUMU

"Ben başarı gösteren takımlara gölge düşürmek istemem. Trabzon’un bu sene göstermiş olduğu mücadele ve hak ettiği yerdeler. Bugün Konya’nın mücadelesine gölge düşürmek istemeyiz ama ligde bu sene ciddi sıkıntılar olduğunu tüm Türkiye, UEFA ve FIFA da söylüyor. Bu ciddi sıkıntılarla Malatya olarak büyük sıkıntılar yaşadık. Hakem hatalarından çok ciddi puanlar kaybettik. Sadece biz değil, rakipler de kaybetti. Rize o kadar ciddi puanlar kaybetmiş ki. Biz kendi hatalarımızla puan kaybedebiliriz ama hakemlerden dolayı kaybedilen puanlar, bir de VAR’ın olduğu bir yerde kaybedilen puanlar."

.”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading