Yandex Metrica
SON DAKİKA
Türk Futbolu bu sözleri konuşuyor! Rıdvan Dilmen'den skandal itiraflar: Rezalete bakın

Türk Futbolu bu sözleri konuşuyor! Rıdvan Dilmen'den skandal itiraflar: Rezalete bakın

Son dakika haberleri... TRT yorumcusu Rıdvan Dilmen, dün oynanan Kasımpaşa-Beşiktaş maçı sonrası hakem atamalarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Spor

23.01.2024, 18:24

TRT Spor'da yayınlanan Yüzde yüz futbol programında Kasımpaşa-Beşiktaş maçını değerlendiren Rıdvan Dilmen, hakemler hakkında kamuoyunu sarsan açıklamalarda bulundu.

Sürekli aynı hakemlere maç verilmesini eleştiren Dilmen, "500 tane hakem var. 10:00 - 12:00 - 14:00 - 16:00 bir hakem orta hakem ve yardımcı olarak üst üste maçlara çıkıyor. Neden bunu yapıyorsunuz? Bakın daha fena örnek vereyim. Emre Erdoğan diye bir hakem var. Sabah 09:30'dan başlayıp akşama kadar maç yönetmiş. 83 milyon nüfus!' 500 hakem! 500 gözlemci! Rezalet... Skandal... Futbolun haline bakın ya" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin Trabzonspor derbi maçı kamp kadrosu belli oldu Haberi Görüntüle

RIDVAN DİLMEN: CAN BOZDOĞAN NEDEN OYNAMADI 

Kasımpaşa'ya karşı 12.dakikada harika bir vuruş yaparak Beşiktaş'ı öne geçiren golü atan Can Bozdoğan'a övgüler yağdıran Dilmen,  "Sergen Yalçın'ın Can Bozdoğan zamanlaması doğrudur. Can Bozdoğan golde çok güzel bir vuruş yaptı. Can'ın performansı, önümüzdeki haftalardaki 11'in de habercisi. Sergen Yalçın bugüne kadar niye oynatmadı diyemem ama bundan sonra niye ısrar etmedin diyebilirim. Çok yetenekli oyuncu" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading