Yandex Metrica
SON DAKİKA
Türk futbolcu evinde ölü bulundu! Vefat nedeni belli oldu

Türk futbolcu evinde ölü bulundu! Vefat nedeni belli oldu

Son dakika haberleri... Son zamanlarda futbol dünyasında yaşanan ölümlere bir yenisi daha eklendi. Türk oyuncu evinde vefat ederek yaşamını yitirdi.

Spor

22.03.2024, 22:57

Dünya futbolunda yaşanan ölüm haberleri can yakmaya devam ediyor.

Sezon ortasında Konyasporlu Ahmet Çalık'ın ölümüyle derin bir üzüntü yaşayan Türk futbolu, bu kez Bursa'da kariyerine devam eden Barış Demir'in vefat haberiyle sarsıldı.

Bölgesel Amatör Lig'de bulunan Yenişehir Belediyespor'da sol bek olarak forma giyen başarılı futbolcu Barış Demir (27) ikamet ettiği merkez Yıldırım ilçesi Samanlı mahallesindeki evinde kalp krizi geçirerek öldü.
Herkes tarafından sevilen başarılı futbolcunun ani ölümü futbol camiasını yasa boğdu.

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın yaptığı açıklamada, “Kentimiz için çok önemli bir futbolcuydu. Kendisini çok severdik. Acımız büyüktür” dedi.

Genç futbolcunun cenazesinin ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından Samanlı Mahallesi'nde toprağa verileceği bildirildi.

Futbola 2010'da Bursaspor altyapısında başlayan Demir, 2021-2022 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Yenişehir Belediyespor'da forma giydi.

Kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "Uzun yıllar kulübümüze önemli hizmetler veren profesyonel futbolcu Barış Demir'in vefat haberini büyük bir üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz." ifadesine yer verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading