Yandex Metrica
SON DAKİKA
Tümer Metin itiraf etti! Vitor Pereira'nın Pelkas'ı neden oynatmadığı ortaya çıktı

Tümer Metin itiraf etti! Vitor Pereira'nın Pelkas'ı neden oynatmadığı ortaya çıktı

Son dakika haberleri... Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın eski futbolcusu Tümer Metin, geçen sezonun başarılı oyuncusu Pelkas'ın bu sezon neden tercih edilmediğini duyurdu.

Spor

23.01.2024, 18:28

Geçen sezon Yunanistan'ın Paok takımından transfer edilen ve ortaya koyuğu performansla taraftarların sevgisini kazanan Dimitris Pelkas'ın bu sezon neden şans bulmakta zorlandığı belli oldu.

Futbol yorumcusu Tümer Metin, Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira'yı eleştirerek, "Pelkas'a taktın ve oynatmıyorsun. Taktın yani bunun başka bir açıklaması yok" ifadelerini kullandı.

Pereira'nın başarılı olamayacağını söyleyen Metin, "Fenerbahçe'de başkan Ali Koç'un ilk senesi olsa 5. hafta falan kovacağı hocaya sabretmek zorunda, hala. Sabretmek zorunda. Pereira'nın geleceği? Bilmiyorum, tasarrufu yönetim kurulu ve başkan, ya da başkan kendi başına bir şekilde verecektir. Benim fikrim, bu birlikteliğin takıma çok fazla fayda sağlayacağı kanaatinde değilim." dedi.

Galatasaray'ın radarına girmişti! Rafa Silva transferi için açıklama geldi Haberi Görüntüle

TÜMER METİN: FENERBAHÇE YIPRANDI

"Bu da kulübün son senelerde içinden geçtiği durumla doğru orantılı. Sonuca ulaşalım da nasıl olursa olsun. Biraz psikolojik olarak da yıprandığını düşünüyorum Fenerbahçe'nin. Biraz rahatlamak için de güçlü bir oyuna ihtiyacı var Fenerbahçe'nin."

UEFA Fenerbahçe'ye neden ceza verdi? Konferans Ligi finali seyircisiz mi... Haberi Görüntüle

PELKAS NEDEN OYNAMIYOR?

"Ben Fenerbahçe'de Pelkas'ı konuşmaktan yoruldum, ne olabilir bu kadar Pelkas'ta, ne olabilir? Bir içeri atarsın, hadi kardeşim dersin. Pelkas'a taktın ve oynatmıyorsun. Taktın yani bunun başka bir açıklaması yok. Frankfurt maçında oynadı ama ben ne yapayım o maçı? Futbolcunun gönlünü böyle alamazsın. Pelkas'ı bugün son 10-15 dakika oyuna atsan emin ol sorumluluk duygusu ile sana katkı sağlayabilir. Vurdumduymazlık yapacağını da düşünmüyorum."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading