Yandex Metrica
SON DAKİKA
Tümer Metin'den Mert Hakan Yandaş'a eleştiri: Tribüne oynama!

Tümer Metin'den Mert Hakan Yandaş'a eleştiri: Tribüne oynama!

Son dakika haberleri... Eski milli futbolcu Tümer Metin, derbide Galatasaraylı Marcao ile gerginlik yaşayan Mert Hakan Yandaş'a eleştirilerde bulundu.

Spor

23.01.2024, 19:07

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Tümer Metin, Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin ardından Mert Hakan Yandaş'ı eleştirdi.

Marcao'nun müdahalesi sonrası sahada takla atarak dikkat çeken Mert Hakan'ın derbinin en iyi isimlerinden biri olduğunu söyleyen Metin,  "Mert Hakan sahanın öteki işlerine bulaşmasa sahanın en iyilerinden diyeceğim. Ama diğer işlere bulaştığı için dilim varmıyor. Gereksiz işleri var. Marcao ile didişmeler, yatıp kalkmalar, tribüne oynamalar. Mert Hakan iyi futbolcu, önce futbolculuğunu gösterecek." ifadelerini kullandı.

Tivibuspor'da konuşan Tümer Metin, Galatasaray'ın orta sahasını da yetersiz bulduğunu açıkladı.

Taylan Antalyalı haricinde Cicaldau ve Berkan'ın geriye gelip top almadığını söyleyen eski futbolcu,  "Maçı bırakıp 7-8 dakika sadece Taylan'ı izledim. İki defa topla buluştu, Muslera'ya pas attı. Bu kadar baskı altındayken senin ön liberon alıp dönmüyorsa oyunu nasıl ön tarafa taşıyacaksın. Cicaldau gelmiyor, Berkan gelip top almıyor. Bu üçlüyle nasıl ileriye gideceksin." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading