Tüm takımları reddetti: Tek çıkış yolu Süper Lig! Neymar Türkiye'ye geliyor!

Sezon sonunda Suudi Arabistan'dan ayrılacak olan Neymar için transfer seçenekleri daralıyor. Palmeiras Başkanı Leila Pereira, Brezilyalı yıldızın transferine onay vermedi ve Neymar'a başka bir kulüp bulması gerektiğini belirtti. Brezilya basını, Neymar’ın Türkiye'ye transfer olma ihtimalinin arttığını yazdı.
Suudi Arabistan’da sakatlıklarla geçen zorlu bir dönemin ardından Neymar için transfer kapıları giderek kapanıyor. Brezilyalı yıldızın rotası şimdi Türkiye’ye yönelmiş durumda.
KENDİNİ İSPATLAMAK İSTİYOR
Al-Hilal’deki kariyeri beklediği gibi gitmeyen Neymar, son 2 sezonu sakatlıklarla geçirdi. 32 yaşındaki oyuncu, kariyerinde yeni bir çıkış yakalamak için mücadele ediyor ve bu yüzden yeni bir kulüp arayışında.
BREZİLYA'DAN RET CEVABI
Brezilya'nın Palmeiras kulübü, Neymar’ı transfer etmek istemediğini açıkladı. Palmeiras Başkanı Leila Pereira, “Neymar gibi bir oyuncuyu transfer etmem. Burası rehabilitasyon merkezi değil.” diyerek Brezilya'dan kapıları kapattı.
TÜRKİYE İHTİMALİ GÜÇLENİYOR
Brezilya basınında yer alan haberlere göre, Neymar'ın Türkiye Süper Lig'inde oynaması ihtimali her geçen gün artıyor. Parayı göz ardı eden Neymar, Avrupa'da son kez forma giymek istediği için Türkiye bu süreçte önemli bir seçenek haline geliyor.
