Yandex Metrica

Tüm dünya son dakika geçiyor! Ronaldo transferi gerçekleşti

Tüm dünya son dakika geçiyor! Ronaldo transferi gerçekleşti

Uzun süredir ismi Al-Nassr ile anılan Cristiano Ronaldo'nun akıbeti belli oldu. Al-Nassr Sportif Direktörü Marcelo Salazar, Cristiano Ronaldo ile ilgili transfer açıklamasında bulundu.

Spor

23.01.2024, 20:13

Dünya futbolunun en çok merak ettiği konuların başında Cristiano Ronaldo'nun yeni takımının neresi olacağı merak ediliyor. Adı Al Nassr ile anılan Portekizli futbolcu hakkında resmi açıklama geldi. Manchester United'dan ayrılmasının ardından adı sık sık Al Nassr ile anılan Cristiano Ronaldo için Suudi Arabistan temsilcisinden açıklama geldi.

Beşiktaş'ın çok koşulacak hoca önerisi: Liverpool ekibinden! Beşiktaş'ın çok koşulacak hoca önerisi: Liverpool ekibinden! Haberi Görüntüle

Alanyaspor - Galatasaray karşılaşmasının yabancı VAR'ı açıklandı Alanyaspor - Galatasaray karşılaşmasının yabancı VAR'ı açıklandı Haberi Görüntüle

"CRİSTİANO RONALDO İÇİN YIL SONUNA KADAR BEKLEYELİM"

Kulübün sportif direktörü Marcelo Salazar, Portekizli yıldızın transferi konusunda gelen soru karşısında, "Evet ya da hayır dememe izin yok. Bekleyelim ve yıl sonuna kadar işlerin nasıl yürüdüğünü görelim." diye karşılık verdi.

"Cristiano Ronaldo'nun futbol tarihinin en iyilerinden biri olduğunu söyleyebilirim. Bir sporcu olarak benim için her zaman örnek olmuştur" diyen Salazar, Suudi Arabistan futboluna yönelik gelen eleştirileri değerlendirirken, "Görmezden geldiğiniz bir şeyi eleştirmek çok kolay. Beş yıldır buradayım ve konuştuğum tüm oyuncular, özellikle ligin seviyesi nedeniyle buraya geldiklerinde olumlu anlamda şaşırdıklarını söylediler" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading