Yandex Metrica

Tüm dengeler değişti: Herkes şaşkına döndü! İşte Süper Lig'de şampiyon olacak takım

Tüm dengeler değişti: Herkes şaşkına döndü! İşte Süper Lig'de şampiyon olacak takım

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde kıyasıya rekabet devam ediyor. Manchester City - Real Madrid ve Inter - Milan eşleşmelerinden sonra Spor Toto Süper Lig'e dair flaş gelişme meydana geldi. Rusların UEFA organizasyonlarında yer almaması Türkiye'nin sıralamadaki yeri ile ilgili flaş gelişme yaşandı. 

Spor

31.01.2024, 09:56

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde kıyasıya rekabet devam ediyor. İngiltere'nin Manchester City ve İtalya'nın İnter takımları yarı finale çıktı. Yarı finalde, Manchester City, İspanya'nın Real Madrid kozlarını paylaşacak.

Fenerbahçe'ye Yunan sınavı öncesi 3 müjde birden Fenerbahçe'ye Yunan sınavı öncesi 3 müjde birden Haberi Görüntüle

Bayer Leverkusen'in CEO'su açıkladı! İşte Xabi Alonso'nun çalıştıracağı takım Bayer Leverkusen'in CEO'su açıkladı! İşte Xabi Alonso'nun çalıştıracağı takım Haberi Görüntüle

TÜRKİYE 1 SIRA YÜKSELECEK

UEFA'nın, Rusya'yı kupalardan men etme kararı sürüyor. 2023-24'te de büyük ihtimal Rusların resmi olarak kupalardan devre dışı kalması, gelecek sezonki katılımı ilgilendiren 2021-22 Ülke Sıralaması'nı 20. bitiren Türkiye'nin, 19. sıraya yükselecek.

2024 Olimpiyat Oyunları ne zaman başlayacak? Eyfel Kulesi'nin parçaları madalya olacak! 2024 Olimpiyat Oyunları ne zaman başlayacak? Eyfel Kulesi'nin parçaları madalya... Haberi Görüntüle

SÜPER LİG'DE ŞAMPİYON OLACAK TAKIM...

Fanatik'in haberine göre bu sayede Süper Lig şampiyonu, Devler Ligi'ne 1. ön elemeden (İlk maçları 11/12 Temmuz) değil, 2. ön elemeden (25/26Temmuz) katılacak. Ancak yarı finale kalan takımlardan Milan ve İnter, Serie A'da ilk 4'ü henüz garantilemedi. Eğer bu sezon şampiyon olacak takım, yerel liginde de Kupa 1 biletini alamazsa, Süper Lig'in şampiyonu turnuvaya 1. ön elemeden başlayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading