Yandex Metrica
SON DAKİKA
Transferin gözdesi Selim Ay'dan Fenerbahçe'ye mesaj!

Transferin gözdesi Selim Ay'dan Fenerbahçe'ye mesaj!

Son dakika haberleri... Son lig maçında Kayserispor'u evinde 1-0 mağlup eden Çaykur Rizespor, Fenerbahçe ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Bugün yapılan idmanda Selim Ay, zorlu randevu öncesi rakibine gözdağı verdi.

Spor

23.01.2024, 18:23

Son haftalarda ortaya koyduğu performansla dikkat çeken Çaykur Rizesporlu Selim Ay, Fenerbahçe maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Hamza Hamzaoğlu'nun göreve gelmesiyle ihtiyaç duydukları kıvılcımı yakaladığını belirten 30 yaşındaki savunma oyuncusu, "Kimsenin iyi niyetinde sorun yok ama bazen işler kötü gidiyor. Hamza hocanın gelmesi ile takım saha içerisinde birlik beraberlik görüntüsü vermeye başladı. Sahada daha derli toplu oynamaya başladık." ifadelerini kullandı.

Devre arası başlayacak transfer döneminde taliplerinin olduğu ortaya çıkan Selim ay Fenerbahçe maçıyla çıkışlarını sürdürmek istediklerini aktardı.

Josef de Souza da saldırıya uğramıştı! Trabzonspor-Fenerbahçe derbisi sonrası flaş... Haberi Görüntüle

SELİM AY: ÖLÜ TOPRAĞI ATTIK

"Üzerimizdeki ölü toprağını atarak takım enerji kazanmaya başladı. Deplasman maçlarında iyi oynamamıza rağmen sonuca yansıtamadık. Son üç iç saha maçında galip geldik. Takımın toparlandığını ve iyi yola gittiğini görüyoruz. Biz enerjimizi, yükselen grafiğimizi devam ettirip ilk yarı bitene kadar toplayabildiğimiz kadar puan toplayarak ilk yarıyı bitirmek istiyoruz." 

Süper Lig'in en değerli 11'i değişti! İşte son güncellemenin ardından... Haberi Görüntüle

'ÖZ GÜVEN BU İŞİN BÜYÜK BİR KISMI'

"Sezon başında devre arasına kadar 5 gol atmak istediğimi söylemiştim. Her iç saha maçında gol atacağım senaryosu yazsan yazamazsın. 'Son dakika golü, burada, burada attım.' diyebilirsin ama art arda üç iç saha maçında attım. Kasımpaşa maçında gol attıktan sonra daha inanarak gittim. Öz güven bu işin büyük bir kısmı. Her topa vuracakmış gibi hissediyorsun. Ben de inanarak gidiyorum. Alanyaspor maçından önce İsa hocam ile konuşmuştuk. Söylediğini yapmam halinde daha iyi olacağını söylemişti. İki maçtır onu yapıyorum ve hem Alanyaspor maçında hem Kayserispor maçında bana nasip oldu gol atmak. İnşallah bundan sonra böyle devam eder."

"Gol atmanın her futbolcu için çok güzel bir duygu olduğunu dile getiren Selim Ay, "Defans oyuncusu için çok çok daha anlamlı ama bizim gol yemememiz daha önemli. Gol yemediğimiz zaman takım daha diri, dirençli oluyor. Gardı düşmüyor. Biz ligde üçüncü kez maçımızı gol yemeden bitirdik. Gol atmak çok farklı bir duygu ama gol yemeden maçı bitirmek bizim için daha önemli. Bireysel olarak kariyerimde Süper Lig'de 3 gol atmıştım. Şimdi son 3 iç saha maçında 3 gol attım. Bu benim için, kariyerim için çok önemli." 

Montella, Avusturya karşısında ilk 11'i belirledi mi? Haberi Görüntüle

SELİM AY: FENERBAHÇE MAÇINI KAZANIP DEVAM ETMEK İSTİYORUZ

"Galip gelerek havamızı korumak istiyoruz. Her maçın zorluk derecesi yüksek. Kupa maçını da aşacağız. Ardından ligde Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacağız. Bu sene deplasmanda hiç puan alamadık. İç sahada Hamza hoca ile güçlü bir takım olduk. Deplasmanlarda da bunu başarmalıyız. Zor bir deplasman. Fenerbahçe de sıkıntılı süreçlerden geçiyor. Takım direncini devam ettirdiğimiz ve enerjimizi oraya koyduğumuz süreçte artık deplasmanlardan da puan alabileceğimizi düşünüyorum. İnşallah enerjimizi Fenerbahçe deplasmanına yansıtıp puan veya puanlarla döneriz."

TFF'de flaş istifa: Çözümün bir parçası olamadım! Haberi Görüntüle

BOLASEİ KOVULDU

Yeşil-mavili ekip Hamza Hamzaoğlu yönetiminde Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın sahasında Ankaraspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. İdman öncesi Hamzaoğlu, futbolcularla toplantı gerçekleştirdi.

Hamzaoğlu, Yukatel Kayserispor maçı öncesindeki kampa katılmayan Bolasei'yi konuşmanın ardından idmana almayarak tesise gönderdi.

Sakatlığı bulunan Selim Ay ve Dabo takımdan ayrı çalışırken, futbolcular ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması gerçekleştirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading