Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Transfer ateşini yaktı! Macar yıldız Fenerbahçe'yi takibe aldı alev emojisiyle bombayı patlattı

Transfer ateşini yaktı! Macar yıldız Fenerbahçe'yi takibe aldı alev emojisiyle bombayı patlattı

Freiburg'un 24 yaşındaki Macar yıldızı Roland Sallai, sosyal medya hesabından Fenerbahçe'yi takibe aldı. Ayrıca Sallai, Fenerbahçe'nin son gönderisine 'Yangın' emojisi ile yorum yaptı.

Spor

23.01.2024, 18:40

Sezon sonuna kadar teknik direktör İsmail Kartal ile anlaşan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor. Eksik bölgelere takviye yapmayı planlayan Fenerbahçe'nin hedefin Macar futbolcu Roland Sallai var.

Gökhan Gönül yeniden yeşil sahalarda: İşte yeni takımı Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADAN TAKİP ETTİ

Almanya Bundesliga ekiplerinden Freiburg'ta forma giyen 24 yaşındaki Roland Sallai, Fenerbahçe'yi sosyal medya hesabından takip etti.

Kokain kaçakçısı futbolcu Dubai'de tutuklandı Haberi Görüntüle

ALEV EMOJİSİ ATTI

Fenerbahçe'nin birçok transferinin danışmanlık şirketi olan ROGON menajerlik firmasının bir oyuncusu olan Sallai, Fenerbahçe'nin antrenman fotoğraflarının olduğu paylaşıma da alev emojisi attı.

1997 doğumlu Macar futbolcu, sağ ve sol kanatlarda görev yapıyor. Güncel piyasa değeri 12 milyon avro olan Macar oyuncu, Bundesliga'da Freiburg forması giyiyor. Kariyerine ülkesinin takımlarında başlayan Sallai, Palermo ve Apoel Nikosia formaları da giydi.  Kariyeri boyunca 194 maça çıkan Macar oyuncu, 27 gol ve 21 asist yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading