Yandex Metrica
SON DAKİKA
Trabzonspor’dan transfer hamlesi! Trezeguet için resmi teklif

Trabzonspor’dan transfer hamlesi! Trezeguet için resmi teklif

3 büyüklere transfer olacağı konuşulan yıldız isim için Trabzonspor teklif yaptı. Trabzonspor'un Mısırlı yıldız Trezeguet için Aston Villa'ya resmi teklifte bulunduğu öne sürüldü.

Spor

13.02.2024, 10:09

Gelecek sezon hem ligde hem de Avrupa'da başarılı olmak isteyen bordo mavililer transfer çalışmalarına başladı. Trabzonspor, Mısırlı yıldız Trezeguet için resmi teklifte bulundu. Karadeniz ekibi, Aston Villa ile transfer görüşmelere başladı.

Mauro Icardi sezon sonu ayrılıyor mu? Galatasaray yöneticisinden kritik açıklama Haberi Görüntüle

TREZEGUET TRANSFERİ İÇİN GÖRÜŞMELERE BAŞLANDI 

İddiaya göre Trabzonspor, yıldız futbolcu için Aston villa ile resmi temaslara geçti. Transfer görüşmelerinin kısa süre içerisinde başlaması bekleniyor. Mısırlı yıldız Trezeguet, adı Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi dev kulüplerle de anılmıştı.

Milli maçta mest etmişti! İtalyan devleri Semih Kılıçsoy'u takibe aldı Haberi Görüntüle

ADI BİRÇOK SÜPER LİG EKİBİYLE DE ANILDI 

Başakşehir'de gösterdiği performanslar ile birçok kulübün transfer gündemi haline gelen Trezeguet, Beşiktaş başta olmak üzere Galatasaray ve Fenerbahçe ile de anılmıştı.

Süper Lig'de daha önce Kasımpaşa forması giyen Mısırlı futbolcu, 2019 yılında İngiliz ekibi Aston Villa'ya transfer olmuştu. Geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde kiralık olarak Başakşehir'in kadrosuna katılan Trezeguet gösterdiği performansla dikkatleri çekmeyi başarmıştı.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 13 maça çıkan Mısırlı yıldız Trezeguet, 6 gol atarken 4 kez de asist yapma başarısı gösterdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading