Yandex Metrica

Trabzonspor'da derbi öncesi büyük sevinç: 3 Oyuncu geri dönüyor

Trabzonspor'da derbi öncesi büyük sevinç: 3 Oyuncu geri dönüyor

Haftasonu Fenerbahçe'ye konuk olacak olan Karaedeniz ekibi Trabzonspor'da büyük sevinç yaşanıyor. Sakatlıkları bulunan Siopis, Denswil ve Trezeguet'in Fenerbahçe maçında oynayabileceklerini Trabzonspor teknik direktörü Bjelica açıkladı.

Spor

23.01.2024, 20:51

Maç sonrasında bordo-mavili takımda ilk galibiyetine ulaşan teknik direktör Nenad Bjelica, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. 

Nenad Bjelica ; "Futbol aslında böyle bir oyun, bugün rakibimizden oyuncu atıldı, önceki iki maçta biz eksik kalmıştık. Galibiyeti hak eden taraf olduk. Taraftarlarımız önünde kazandığımız için çok mutluyum." dedi. 

Semih Kılıçsoy Süper Lig'i salladı: 2024'ün en iyisi! Semih Kılıçsoy Süper Lig'i salladı: 2024'ün en iyisi! Haberi Görüntüle

 KENDİMİZİ GÖSTERİYORUZ

Müslüman basketbolcudan Gazze için birlik çağrısı: 'İnsanların baskı altında yaşıyor olmasına karşı gelmeliyiz' Müslüman basketbolcudan Gazze için birlik çağrısı: 'İnsanların baskı altında yaşıyor... Haberi Görüntüle

Tecrübeli teknik adam"İlk yarıya bakınca maça endişeli bir giriş yapmış gibi görünmüş olabiliriz. Bu da her şeyi iyi yapma isteğimizden dolayı oldu. Attığımız golden sonra rahatlayarak kendini biraz daha gösteren bir takım gördük." açıklamasında bulundu. 

Son dakika... Beşiktaş'a derbi öncesi Ankaragücü morali: Siyah beyazlılar 5 maç sonra galip geldi Son dakika... Beşiktaş'a derbi öncesi Ankaragücü morali: Siyah beyazlılar 5... Haberi Görüntüle

DERBİYE YETİŞECEKLER

Bjelica; "Şu an takıma iki gün izin verdik. Siopis, Denswil ve Trezeguet gibi oyuncuların hafta içinde Fenerbahçe maçı öncesi aramıza dönmesini bekliyoruz." sözlerini sarfetti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading