Yandex Metrica

Trabzonspor yeni stoperini Süper Lig'den buldu! Ocak'ta imzayı atıyor

Trabzonspor yeni stoperini Süper Lig'den buldu! Ocak'ta imzayı atıyor

Son dakika haberleri... Vitor Hugo ve Edgar'ın sakatlığı Trabzonspor'u stoper takviyesine yöneltti. Devre arasında kadroya dahil olacak isim belli oldu.

Spor

23.01.2024, 18:31

Süper Lig lideri Trabzonspor'da Vitor Hugo ve Edgar Ie şoku yaşanıyor.

Altay maçında sakatlanarak en az 6 ay sahalardan uzak kalan Edgar'ın yerine oyuncu arayan Bordo-mavililer Adana Demirspor forması giyen Samet Akaydin'a talip oldu.

Bu sezon Vincenzo Montella'nın verdiği şansı değerlendiren ve ilk 11'de gösterdiği performansla övgü alan 27 yaşındaki stoper 4 büyüklerin dikkatini çekti.

Sezon başı TFF 1.Lig ekiplerinden Keçiörengücü'nden 500 bin Euro'ya transfer edilen 1.90'lık defans oyuncusu, memleketinin takımına dönmeye sıcak bakıyor.

Trabzon İdman Ocağı takımında futbola başladıktan sonra Trabzonspor'un U-17 takımına dahil olan Samet, daha sonra Boluspor, Sancaktepe, Şanlıurfaspor ve Keçiörengücü formalarını giymişti.

Adana Demirspor ile ilk kez Süper Lig tecrübesi yaşayan Akaydin, 5.haftadan sonra aldığı formayı 17.haftaya kadar çıkarmadı.

Milli futbolcu gözyaşlarını tutamadı! Kenara alınmadan 13 dakika önce... Milli futbolcu gözyaşlarını tutamadı! Kenara alınmadan 13 dakika önce... Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR'DAN TAKAS + PARA TEKLİFİ

Trabzonspor'un Samet Akaydin için Adana Demirspor'a 2 milyon Euro ve Abdülkadir Parmak'ı takasta önereceği konuşuluyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading