Yandex Metrica

DOLAR

32.34

%0.12 expand_less

EURO

35.21

%0.09 expand_less

ALTIN

2247.20

%0.17 expand_less

BIST

8718.11

%0 expand_less

BTC ($)

65603.68

%-2.6 expand_more

SON DAKİKA
Trabzonspor yeni başkanı Ertuğrul Doğan oldu! 1129 geçerli oyun 919'unu aldı

Trabzonspor yeni başkanı Ertuğrul Doğan oldu! 1129 geçerli oyun 919'unu aldı

Trabzonspor kulübünün olağanüstü genel kurulunda başkanlığa Ertuğrul Doğan seçildi.

Spor

23.01.2024, 20:37

Trabzonspor Kulübünün olağanüstü genel kurulunda başkanlığa Ertuğrul Doğan seçildi.

Hayri Gür Spor Salonu'nda iki gün süren ve tek listenin yer aldığı genel kurulda oy kullanma hakkı olan 9 bin 278 üyenin, 1231'i toplam 19 sandıkta oy kullandı.

Doğan, 1129 geçerli oyun 919'unu alarak, 20 aylığına bordo-mavili kulüpte başkanlığa getirildi.

Kulüp başkanlığına seçilen Ertuğrul Doğan, Trabzonspor’un yeni başkanı olmaktan büyük onur ve gurur duyduğunu ifade ederek, "Bu ulvi görevi en iyi şekilde yerine getireceğimin, yönetim kurulundaki arkadaşlarımla birlikte kulübümüzün menfaatlerini ön planda tutacağımızın sözünü veriyorum. Tek gerçeğimiz kulübümüzün çıkarları olacak." dedi.

Doğan, daha önceki konuşmasında "yeni bir hikayeye başlıyoruz" dediğini hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Bu hikayenin kahramanları Trabzonspor camiasının bileşenleri, yani sizler olacaksınız. Büyük bir aileyiz ve şu andaki sorunları ortadan kaldırabilecek hafızaya, kültüre ve güçlü bir iradeye sahibiz. Kimse endişe etmesin, karamsarlığa da kapılmasın. Beraber aydınlık yarınlara yürüyeceğiz. Dün ve bugün gerek Trabzon’dan gerek ülkemizin değişik şehirlerinden gerekse Avrupa’dan kongremize katılım göstererek yanımızda olan, gelemedikleri halde gönderdikleri mesajlarla desteklerini ileten herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Allah yolumuzu açık etsin, dualarınızı esirgemeyin."

Genel kurulda ayrıca yönetim kurulu için bireysel aday olan Deniz Erçin 52, Recep Bakırtaş 54, Harun Özdemir 55, Levent Sekban 60, Aydın İskender 54, Muhammet Başkan 54 oy alarak listeye giremedi.

Doğan'ın yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluşuyor:

Zeyyat Kafkas, Ali Haydar Gedikli, Sami Karaman, Kemal Ertürk, Serkan Kılıç, Nevzat Kaya, Faruk Hacıhaliloğlu, Yahya Karahasan, Taner Fikret Saral, Coşkun Öztürk, Ahmet Beşir, İbrahim Şahinkaya, Derviş Köz ve Birhan Emre Yazıcı. 

Kayserispor evinde 10 kişi kaldı ama maçı vermedi Haberi Görüntüle

BAKAN KASAPOĞLU VE TFF'DEN TEBRİK

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Trabzonspor Kulübü başkanlığına seçilen Ertuğrul Doğan'ı tebrik etti.

Kasapoğlu, yayımladığı mesajında, "Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor Kulübünün olağanüstü genel kurul toplantısında başkanlığa seçilen Ertuğrul Doğan'ı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Bordo mavili kulübümüzün başkan ve yönetim kuruluna görevlerinde başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Doğan'a bir tebrik de Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) geldi. 

TFF'nin internet sitesinde yayımlanan kutlama mesajında, "Trabzonspor Kulübünün bugün yapılan seçimli olağanüstü genel kurul toplantısı sonucunda başkanlığa seçilen Sayın Ertuğrul Doğan ve yönetim kurulunu tebrik eder, yeni yönetim dönemlerinde başarılar dileriz. Önceki dönem başkanı Sayın Ahmet Ağaoğlu'na, Türk futboluna yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederiz" denildi.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading