Yandex Metrica
SON DAKİKA
Trabzonspor'un yıldızından transfer itirafı: Borussia Dortmund'da oynamayı çok istiyorum

Trabzonspor'un yıldızından transfer itirafı: Borussia Dortmund'da oynamayı çok istiyorum

Son dakika haberleri... Süper Lig şampiyonu Trabzonspor'un genç stoperi Ahmetcan Kaplan, hayalindeki takımı açıkladı.

Spor

23.01.2024, 19:17

Trabzonspor'un Türk futboluna kazandırdığı Ahmetcan Kaplan, kariyeri hakkında açıklamalar yaparak transfer itirafında bulundu.

Kuzey Ekspres Gazetesi'ne konuşan 19 yaşındaki stoper, A Milli Takım formasını giymek istediğini belirterek, Avrupa'ya gitmek istediğini söyledi.

Hayalindeki takımın Almanya Bundesliga devi Borussia Dortmund olduğunu belirten Ahmetcan, “Bundesliga’da Borussia Dortmund’da oynamayı çok istiyorum. O Sarı Duvar dedikleri taraftarı arkama alarak oynamak istiyorum. İlk adımı şampiyon olarak gerçekleştirdim. İkinci adımım Milli takım. İnşallah 3’üncü adımı da atarım. İnşallah gerçekleşeceğine inanıyorum. Ama eğer ki hocamız ya da başkanımız kal derse, 1 sene daha burada forma giymeyi isterim.” ifadelerini kullandı.

A Milli Takım kadrosunda son dakika değişikliği: Semih Kılıçsoy ve... Haberi Görüntüle

AHMETCAN KAPLAN'DAN ABDULLAH AVCI SÖZLERİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı hakkında da konuşan Ahmetcan, "Bugünlere gelmemde emeği çok büyük. Ayrıca teknik heyete de ayrıca teşekkür ediyorum. Çünkü A Takıma geldiğim ilk günden beri beni çağırdı görüştü. Her gün idmanlara çıkardı. Gerçekten de bize baba gibi nasihat verdi. Aile ortamında yaklaştı. Şampiyonluğumuzun yegane sebebi takım içerisinde aile oluşumuzdur. Bunu da sağlayan öncelikli isim Abdullah Avcı’ydı. Onun bana kattıklarını hayatım boyunca unutmayacağım." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading