Yandex Metrica

Trabzonspor'un yıldızı İtalya yolcusu! Mourinho çok istiyor

Trabzonspor'un yıldızı İtalya yolcusu! Mourinho çok istiyor

İtalyan gazeteci Di Marzio, Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır'la ilgili flaş bir iddia ortaya attı. İddiaya göre Roma’nın genç kalecisi Mile Svilar’ın başka bir takıma kiralanması halinde Uğurcan Çakır için harekete geçilecek.

Spor

23.01.2024, 21:01

Trabzonspor forması giyen Uğurcan Çakır için İtalya medyasından flaş bir iddia ortaya atıldı. Habere göre, Roma gelecek sezon için kaleci arayışlarına başlarken, Uğurcan Çakır'ı listesinin başına aldı. İtalyan devinin teknik direktörü Jose Mourinho'nun, 27 yaşındaki eldiveni çok istediği belirtiliyor. Bu nedenle Serie A ekibinin yakın bir zamanda Karadeniz devinin kapısını çalacağı öne sürülüyor.

Son dakika... Galatasaray'dan görkemli galibiyet: Deplasmanda Alanya'ya fark attı, liderliği devraldı Son dakika... Galatasaray'dan görkemli galibiyet: Deplasmanda Alanya'ya fark attı, liderliği... Haberi Görüntüle

MOURINHO'NUN GÖZÜ UĞURCAN'DA

İtalyan basınına göre; Roma’nın genç kalecisi Mile Svilar’ın başka bir takıma kiralanması halinde Uğurcan Çakır için harekete geçilecek. Konuşulan bonservis bedeli ise 10 milyon Euro. Jose Mourinho’nun çalıştırdığı Roma, Trabzonspor’un kaptanını listeye aldı. Portekizli hocanın kaleci antrenörü Nuno Santos, iki yıl önce Tottenham’a transfer etmek istediği Uğurcan için yine çok istekli.

Alanyaspor - Galatasaray karşılaşmasının yabancı VAR'ı açıklandı Alanyaspor - Galatasaray karşılaşmasının yabancı VAR'ı açıklandı Haberi Görüntüle

GALATASARAY'IN DA LİSTESİNDE

Trabzonspor'un yıldız file bekçisi Uğurcan Çakır, son şampiyon Galatasaray'ında gündeminde. Milli file bekçisinin güncel piyasa değeri 12 milyon euro.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading