Yandex Metrica

Sitede Ara

Trabzonspor'u eleyen Hikmet Karaman: Hedefim Avrupa'da kupa kaldırmak

Trabzonspor'u eleyen Hikmet Karaman: Hedefim Avrupa'da kupa kaldırmak

Son dakika haberleri... Ziraat Türkiye Kupası yarı final eşleşmesinde Trabzonspor'u 4-2 yenerek finale yükselen Kayserispor'da teknik direktör Hikmet Karaman hedeflerini açıkladı.

Spor

23.01.2024, 19:15

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, gelecek yıllardaki hedefleri üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye gazetesine konuşan Karaman,  "Hedefimde Süper Lig şampiyonluğu var. Bugün ya da yarın mutlaka bunu başaracağım ama bu beni kesmez. Asıl hedefim Avrupa’da kupa kaldırmak." ifadelerini kullanarak ilgi çekici bir açıklama yaptı.

Kendisini Avrupa'da kupa kaldıracak yetkinlikte gördüğünü söyleyen 62 yaşındaki hoca, "Kendimi Avrupa’da kupa kaldıracak etkinlikte, bilgi birikiminde ve yetkinlikte görüyorum. ‘Bitti’ denilen kulüpleri ayağa kaldırmış, sürekli sadece Türk hocalarla değil Avrupa ve dünyadaki birçok teknik adamla sürekli temas hâlindeki biri olarak bunu söylüyorum." görüşlerini aktardı. 

Süleyman Hurma'dan Türk futbolunu sarsan açıklama: Süper Lig tescil edilmeyebilir Süleyman Hurma'dan Türk futbolunu sarsan açıklama: Süper Lig tescil edilmeyebilir Haberi Görüntüle

HİKMET KARAMAN: BİRÇOK KULÜPTEN TEKLİF ALIYORUM

"Beş yıldır Türkiye’de başarı takdir görüyor. Bu memnuniyet verici. Birçok kulüpten teklif alıyorum ama ‘Ben niye bu takımı çalıştırmıyorum niye o takıma oraya gitmedim’ diye hiçbir çabam olmadı. Daima çalıştığım takımı en iyi yerlere taşıma gayreti içinde oldum."

"Temiz bir geçmişim var ki bu sebeple Kayserispor’a dördüncü defa geldim. Takımıma, oyuncularıma, yönetime ve taraftara inanıyorum. Benim dünyamda 'yerli yabancı teknik adam' ayırımı yoktur, 'Başarılı ya da başarısız T.D' tasnifi vardır, o da şartlara göre değişir. Hakan Keleş ve İlhan Palut başarılı bulduğum hocalar. Beni asıl üzen şey Torrent’e ve Kuntz’a yapılan mesnetsiz eleştirilerdir."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading