Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Trabzonspor'u bekleyen tehlike! 8 günde...

Trabzonspor'u bekleyen tehlike! 8 günde...

Süper Lig'de sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor'u şimdi de 8 günde kritik maçlar bekliyor.Sakatlarının iyileşmesini bekleyen bordo mavililer sezonu güzel bir sıralamada bitirmek istiyor.

Spor

23.01.2024, 20:39

Fırtına, yarın oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Lige verilen arada 9 oyuncuyu Milli takımlara gönderen Bordo-Mavililer’de, bu isimlerin büyük bölümü dünkü çalışmaya katıldı. Uğurcan Çakır, Eren Elmalı ve Abdülkadir Ömür A Milli Takım kampından dönerken, Siopis ile Bakasetas Yunanistan’dan geldi. Gbamin Fildişi’ye, Gomez Uruguay’a, Bardhi Kuzey Makedonya’ya, Larsen ise Danimarka Milli Takımı’na gitmişti.

Alexander Djiku olaylı derbi sonrası konuştu: Her oyuncu her statta... Haberi Görüntüle

KARARI MONTELLA VERECEK

Trabzonspor’da favori aday olarak gösterilen Montella , Adana Demirspor’un ligdeki iddiası nedeniyle sezon sonuna kalmıştı. Bu konuyla ilgili Adana başkanı Murat Sancak, “Lig devam ederken, Trabzonspor Montella ile anlaştı diye haberler çıktı. Böyle bir şey yok. Trabzonspor da yolda yürürken böyle bir nezaketsizlik yapmaz. İşin raconunu bilirler. Sezon sonunda sözleşmesi bitince talip olabilirler. Biz uzatmak isteriz ama olursa olur olmazsa olmaz. Biz iyi anlaştığımız herkesle yola devam etmek istiyoruz. Kararı Montella verecek. Kendisi gitmek isterse yapacağımız bir şey yok. Jesus’tan sonra en pahalı hoca. Ben fedakârlık yaptım” dedi.

Süper Lig'de heyecan dorukta! 32. hafta programı açıklandı Haberi Görüntüle

FİKSTÜR YOĞUN

Abdullah Avcı’nın istifası sonrası Adana Demirspor maçında takımın başında olan Orhan Ak, yeni yönetim tarafından sezon sonuna kadar teknik direktörlük görevine getirildi. Kendi ekibini kuran 46 yaşındaki antrenör, Trabzonspor serüvenine iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Ak’ı yoğun bir fikstür bekliyor.

 

Manchester United- Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta? FA CUP... Haberi Görüntüle

HEDEF'TE ZİRAAT VAR

Bordo-Mavililer, yarın Akyazı’daki Kayserispor mücadelesiyle lige başlayacak. Bu maçtan sadece 3 gün sonra yani 4 Nisan Salı günü deplasmanda Ankaragücü karşılaşması var. Türkiye Kupası Çeyrek Final karşılaşmasını mutlaka kazanmak isteyen Fırtına, sezonun en ciddi hedefine bir adım daha yaklaşmak amacında.

Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe'nin tarihi kongresi için flaş karar! Başkan adayını... Haberi Görüntüle

EN ZORU BEŞİKTAŞ DERBİSİ

8 Nisan’da ise İstanbul’da Kasımpaşa ile lig maçı oynanacak. Orhan Ak, 8 günde oynanacak 3 maçı da kazanıp, hem taraftarın hem de camianın güvenini arkasına almak istiyor. Karadeniz ekibi, sonrasında ise taraftarı önünde Beşiktaş derbisini oynayacak. Bu maç 16 Nisan’da.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading