Yandex Metrica

Sitede Ara

Trabzonspor transfere doymuyor! Premier Lig'in yıldızı imzaya geliyor

Trabzonspor transfere doymuyor! Premier Lig'in yıldızı imzaya geliyor

Son dakika haberleri... Süper Lig lideri Trabzonspor, transfer dönemine damga vurmaya devam ediyor. Karadeniz temsilcisi stoperde yaşanan eksikliği Premier Lig'den çözdü.

Spor

23.01.2024, 18:45

Sezona fırtına gibi girerek şampiyonluğun en büyük adayı konumuna gelen Trabzonspor'da transferler devam ediyor.

Bordo-mavililer, sezonu kapatan Edgar'ın yerine İngiltere Premier Lig'den transfer yapacak.

Kaan Ayhan ve Koray Günter isimlerinden istediği sonucu alamayan Karadeniz ekibi, Crystal Palace'ta oynayan Cheikhou Kouyate ile prenip anlaşmasına vardı.

Aynı zamanda orta sahada da oynayabilen 32 yaşındaki oyuncuyu Trabzon'a getirmek isteyen yönetim, Senagalli oyuncu ile son detayları konuşuyor.

Servet Yardımcı TFF Başkanlığı için adaylığını resmen açıkladı Servet Yardımcı TFF Başkanlığı için adaylığını resmen açıkladı Haberi Görüntüle

AFRİKA ULUSLAR KUPASI'NDA FİNALE KALDI

Ülkesi Senagal ile 2021 Afrika Uluslar Kupası'nda da mücadele eden Kouyate, şu ana kadar oynanan 5 karşılaşmada forma giydi.

Yarı finalde Burkina Faso karşısında elde edilen 3-12lik galibiyette 65 dakika şans bulan tecrübeli stoper, transferin resmiyet kazanması durumunda gelecek hafta şehre gelecek.

Suudi Arabistan takımlarının da ilgisini gösterdiği Kouyate'nin Avrupa futbolunda kalmak istediği konuşuluyor ve bu nedenle Trabzonspor'un teklifine evet dediği iddia ediliyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading