Yandex Metrica

Sitede Ara

Trabzonspor şampiyonluk kupasını alıyor! Oyunculara özel şampiyonluk filosu oluşturuldu

Trabzonspor şampiyonluk kupasını alıyor! Oyunculara özel şampiyonluk filosu oluşturuldu

Son dakika haberleri... Süper Lig şampiyonu Trabzonspor, yarın stadyumda yapılacak özel törenle kupasına kavuşacak. Eski futbolcuların da davet edildiği etkinlik akşam saatlerinde başlayacak.

Spor

23.01.2024, 19:15

2021-2022 sezonu Süper Lig şampiyonu Trabzonspor, merakla beklediği kupasına yarın akşam kavuşuyor.

Bordo-mavililer, ilk olarak Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nden deniz yolu ile "şampiyonların filosu" oluşturarak Trabzon Limanı'na hareket edecek. Karadeniz ekibi, buradan da üstü açık otobüs ile stadyuma geçecek.

Kupa töreni ise Medical Park Stadı'nda gerçekleştirilecek. Saat 18.00'de başlayacak kupa etkinliğinde konserler, horon, kolbastı gösterilerin ardından bordo-mavili takım, kupasını alıp şampiyonluk turu atacak.

Spor yazarları Fenerbahçe- Olympiakos maçını değerlendirdi: Ne yaptın İsmail hocam! Spor yazarları Fenerbahçe- Olympiakos maçını değerlendirdi: Ne yaptın İsmail hocam! Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR - ALTAY MAÇI İSTANBUL'DA

Trabzonspor, şampiyonluk kutlamasının hemen ardından pazar günü İstanbul'da Altay ile karşılaşacak.

Kendi saha zemininde oluşan hasar nedeniyle maçı Atatürk Olimpiyat Stadyumu'na aldıran Bordo-mavililer saat 16.00'da sahaya çıkacak.

Karadeniz ekibi, yarın saat 23.00'da sona erecek kupa töreninin ardından özel uçakla Altay karşılaşması için İstanbul'a hareket edecek.

Olympiakos'un hocasından Fenerbahçe'ye büyük oyun! Maçtaki taktiğini açıkladı Olympiakos'un hocasından Fenerbahçe'ye büyük oyun! Maçtaki taktiğini açıkladı Haberi Görüntüle

TARAFTAR BİLETLERİ TÜKETTİ

Trabzonspor, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacak karşılaşmanın biletlerinde indirime gitti.

Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "15 Mayıs 2022 tarihinde İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda takımımızın Altay ile oynayacağı karşılaşmanın bilet fiyatları İstanbul ve çevre illerde oturan taraftarlarımızdan gelen yoğun istek doğrultusunda yeniden düzenlenmiştir. Karşılaşma için biletlerini daha önceden almış olan taraftarlarımızın ücret farkları ise hesaplarına iade edilecektir." açıklamasında bulunarak fiyatların düşürüldüğünü duyurdu.

Bordo-mavili kulübün, 100 ila 750 lira arasında satışa sunduğu biletlerin büyük bölümü indirimin ardından tükendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading