Yandex Metrica

Trabzonspor'dan yıldız isme 5 milyon euroluk teklif! Fenerbahçe maçında dikkat çekmişti

Trabzonspor'dan yıldız isme 5 milyon euroluk teklif! Fenerbahçe maçında dikkat çekmişti

Trabzonspor, Peter Olayinka için 5 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı öne sürüldü. Slavia Prag forması giyen Peter Olayinka için Çekya ekibine 5 milyon Euro'luk bir teklif sunduğu iddia edilen Trabzonspor’un yıldız ismi kadrosuna katmak için çalışmalara başladığı öğrenildi.

Spor

23.01.2024, 19:23

Gelecek sezon her kulvarda başarılı olmayı hedefleyen Trabzonspor, transfer çalışmalarına başladı ve Peter Olayinka için 5 milyon Euro'luk bir teklif yaptı.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçlarının tarihi açıklandı! Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçlarının tarihi açıklandı! Haberi Görüntüle

BİRÇOK KULÜP KADROSUNA KATMAK İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Nijerya basınında çıkan haberlere göre, Trabzonspor Süper Lig’de gol yollarında sıkıntı yaşamamak için Slavia Prag forması giyen Peter Olayinka kadroya katmak için atağa geçti. Bordo-Mavili ekip, Nijeryalı futbolcu için Slavia Prag'a 5 milyon Euro'luk bir teklif sunduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor.

26 yaşındaki futbolcu ile ilgilenen tek takımın Trabzonspor olmadığı belirtilirken, Olayinka'nın isminin daha önceden Fenerbahçe ile de anıldığının altı çizildi.

İbrahim Üzülmez'den Galatasaray cevabı: Gelecek haftaki maçta... İbrahim Üzülmez'den Galatasaray cevabı: Gelecek haftaki maçta... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE MAÇINDAKİ PERFORMANSIYLA DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Geçtiğimiz sezonda Slavia Prag'ın UEFA Konferans Ligi Play-Off'unda Fenerbahçe ile karşılaştığı maçların ikisinde de 90 dakika forma giyen Nijeryalı futbolcu, bu maçlarda bir asist yaparken, oynadığı futbol ile dikkatleri üzerine çekmişti.

Çekya ekibiyle 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Olayinka, bu sezon 39 maçta forma giyerken 10 gol ve 5 asistlik performans gösterdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading