Yandex Metrica

Trabzonspor'dan siber saldırı açıklaması! YouTube hesabı geri alındı

Trabzonspor'dan siber saldırı açıklaması! YouTube hesabı geri alındı

Son dakika spor haberleri... Sabah saatlerinde YouTube hesabına yapılan saldırının ardından Trabzonspor bir açıklama yayınladı ve hesabın geri alındığını bildirdi.

Spor

23.01.2024, 20:33

Trabzonspor sabah şok bir haberle skandal yaşadı. Kulübün resmi YouTube hesabı hacklendi.

Serie A'da Inter şampiyon: Hakan Çalhanoğlu şeytanın bacağını kırdı Serie A'da Inter şampiyon: Hakan Çalhanoğlu şeytanın bacağını kırdı Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR'UN YOUTUBE HESABINA SALDIRI

Trabzonspor YouTube kanalının ismi ve logosu, Elon Musk’ın şirketi olan ‘Tesla’ ile değiştirilerek, 2005 yılından bugüne kadar olan video arşivi de silindi. 300 binden fazla abonesi bulunan kanalda, Elon Musk’ın, Tesla’nın yeni aracının tanıtımını yaptığı canlı yayın açıldı. Kulüp yetkilileri, hesabın geri alınması için YouTube platformuyla iletişime geçti.

İsmail Kartal Fred'i neden çıkarttı? İsmail Kartal maç sonu neler dedi? İsmail Kartal Fred'i neden çıkarttı? İsmail Kartal maç sonu neler... Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR'DAN AÇIKLAMA

Trabzonspor, YouTube hesabını geri aldı. Kulüp, Twitter hesabından bir açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada: "Ekibimiz, erişim sorununun yaşandığı andan itibaren YouTube Global ve YouTube Türkiye ekipleriyle iletişime geçerek; hasar ve kayıp (İçerik silinmesi vb.) yaşanmadan hesabımızı tekrar aktif hale getirmiştir. Ayrıca sorunun kaynağı ve tekrarı yaşanmaması adına ilgili detaylı araştırma ekibimiz ve YouTube ekipleriyle koordineli bir şekilde devam etmektedir." ifadelerine yer verildi.

Trabzonspor'un Twitter paylaşımı:

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading