Yandex Metrica

Trabzonspor'dan gönderilen Edgar yönetimi suçladı: Yarı yolda bırakıldım

Trabzonspor'dan gönderilen Edgar yönetimi suçladı: Yarı yolda bırakıldım

Son dakika haberleri... Süper Lig'in ilk yarısında Trabzonspor'un gösterdiği başarıda önemli pah sahibi olan Edgar IE, sakatlığından dolayı sözleşmesinin feshedilmesine tepki gösterdi.

Spor

23.01.2024, 18:56

Trabzonspor'un sözleşmesini feshederek takımdan gönderdiği Edgar IE, İspanyol basınına konuştu. 

Sakatlığından dolayı ayrılmak zorunda kalan 27 yaşındaki stoper, yönetime kırgın olduğunu açıkladı.

Mundo Deportivo'ya konuşan Edgar Ie, Trabzonspor'un kendisini yarı yolda bıraktığını söyleyerek ülkesinde ameliyat olmayı tercih ettiği için ortada kaldığını söyledi.

Ülke puanına hangi takım en çok katkı sağladı 2024? Ülke puanına en çok Fenerbahçe'mi katkı verdi? Ülke puanına hangi takım en çok katkı sağladı 2024? Ülke... Haberi Görüntüle

EDGAR: YA AMELİYAT YA FESİH

"Orada mutluydum, her şey yolunda gidiyordu. Sakatlanana kadar oynuyordum. Bana Türkiye'de ameliyat olmam gerektiğini söylediler ama ben Portekiz'de ameliyat olmayı tercih ettim. Önce onay verdiler ama sonra ya Türkiye'de olacağımı ya da sözleşmemi feshedeceklerini söylediler. Türkçe bilmediğim ya da İngilizcem iyi olmadığı için kendimi rahat hissetmedim ve bir tercümanla gittim. Ülkemde ameliyat olmayı tercih ettim. Bunu anlamadılar. Beni yarı yolda bıraktılar." 

Bayern Münih yeni patron için harekete geçti Bayern Münih yeni patron için harekete geçti Haberi Görüntüle

EDGAR IE'DEN BARCELONA - GALATASARAY AÇIKLAMASI

Futbola başladığı ilk dönemlerde Barcelona altyapısında da forma giyen Edgar, eski takımının UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı Galatasaray maçlarını yorumladı.

Kerem Aktürkoğlu'nu öven Edgar, "Çok yetenekli ve hızlı bir kanat oyuncusu. Kontra ataklara iyi çıkıyor, çok genç ve tekniği de çok iyi." sözlerini kullanırken, Galatasaray için de şu ifadeleri kullandı:

"Şu anda iyi durumda değiller. Lig sıralamasında bu görülebilir. Teknik direktörü değiştirdiler ve Barcelona bundan avantaj sağlayabilir. İşler yolunda gitmediği için orta sıralardalar." 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading