Yandex Metrica

Trabzonspor'dan Avrupa'ya rekor bedelle dev transfer! Ajax'la 5 yıllık sözleşme imzalayacak

Trabzonspor'dan Avrupa'ya rekor bedelle dev transfer! Ajax'la 5 yıllık sözleşme imzalayacak

Son dakika transfer haberleri... Trabzonspor altyapısından yetişen 19 yaşındaki savunmacı futbolcu Ajax'a transfer oluyor. 19 yaşındaki stoper, Amsterdam’daki sağlık kontrollerinin ardından Ajax ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak.

Spor

23.01.2024, 19:41

Son dakika haberi! Sezona ikide iki yaparak başlayarak Trabzonspor'da transfer çalışmaları devam ederken sürpriz bir ayrılık yaşanmak üzere. Trabzonspor, Ahmetcan Kaplan'ın transferi için Hollanda ekibi Ajax ile anlaşmaya vardı.

Yusuf Yazıcı'dan Fenerbahçe ve transfer mesajı Yusuf Yazıcı'dan Fenerbahçe ve transfer mesajı Haberi Görüntüle

9,5 MİLYON EURO

Trabzonspor, Ajax’ın 9,5 milyon Euro bonservis bedeli ve bir sonraki satıştan %15 pay teklifini kabul etti.

Fenerbahçe Olimpiyat Stadı'ndan lider çıktı! Kıran kırana maç nefesleri kesti Fenerbahçe Olimpiyat Stadı'ndan lider çıktı! Kıran kırana maç nefesleri kesti Haberi Görüntüle

MAÇIN ARDINDAN HOLLANDA'YA GİDECEK

Trabzonspor’un bu akşam Danimarka ekibi Kopenhag ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi play-off ilk maçı için kafileyle birlikte Danimarka’ya giden Ahmetcan karşılaşmanın ardından Hollanda’ya geçecek.

PFDK'dan Süper Kupa kararı! Fenerbahçe'nin cezası kesildi... | Galatasaray'ın şamiyonluğu netleşti mi? PFDK'dan Süper Kupa kararı! Fenerbahçe'nin cezası kesildi... | Galatasaray'ın şamiyonluğu... Haberi Görüntüle

5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALAYACAK

19 yaşındaki stoper Ahmetcan Kaplan, Amsterdam’daki sağlık kontrollerinin ardından Ajax ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading