Yandex Metrica

Trabzonspor'da rota oluşturuldu! Hedef yeni kupalar

Trabzonspor'da rota oluşturuldu! Hedef yeni kupalar

Nenad Bjelica, bordo-mavililerin kulüp dergisine açıklamalarda bulundu. Bjelica, "Kupalar kazanmak, ligde en üst sıralarda olmak, kupayı kazanmak bizim ulaşmak istediğimiz hedeflerimiz arasında" ifadelerini kullandı.

Spor

23.01.2024, 21:01

Trabzonspor Hırvat teknik direktör Nenad Bjelica, kulüp dergisinin 207'nci sayısına açıklamalarda bulundu. Bjelica, Trabzonspor'a transfer süreci ve kulüpte geleceğe yönelik hedeflerini değerlendirdi.

Hasan Arat'tan ilginç matematik! Yeni teknik direktör yerli mi olacak, yabancı mı? Hasan Arat'tan ilginç matematik! Yeni teknik direktör yerli mi olacak,... Haberi Görüntüle

FUTBOLCULUK GENLERİNDE VARMIŞ

Hırvat teknik adam, futbol sevgisini, eski futbolcu olan babasından öğrendiğini ve ailesinden hep destek gördüğünü belirterek, "24-25 yaşlarındayken dahi gelecekte antrenör olacağımı biliyordum. Çünkü bu işi çok seviyorum. Zaten bir şekilde çalıştığım tüm antrenörlerin saha içerisindeki sağ kolu olmuştum. Oyunculuktan antrenörlüğe geçiş benim için çok özel ya da radikal bir değişim olmamıştı. Zaten futbol kariyerimin sonlarında içimdeki antrenörlük isteğinin bilincindeydim. Kesinlikle futbolculuk genlerim babamdan bana geçmiş. Annem ve babam çocukken beni çok desteklediler. Çocukken, anne ve babamdan böylesine destek ve güven gördükten sonra, büyüyüp evlendikten sonra yine aynı desteği yıllar boyunca eşimden de gördüm. Evimizden uzaktaydık, çocuklarımız doğmuştu, tabi ki her zaman kolay değildi ama 26 yıldır evliyiz ve 28 yıldır da beraberiz" ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı penaltı yorumu! Rıdvan Dilmen'den çarpıcı penaltı yorumu! Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR'A TRANSFER SÜREVENİ

Nenad Bjelica, "Cuma günü akşam bir menajer beni aradı, gün içerisinde istediğim şartlar ve Trabzonspor'un finansal şartlarıyla alakalı konuları görüştük ve bir gün içerisinde de anlaşmaya vardık. Cumartesi gecesi Trabzonspor'un resmi teklifi geldi ve ben de kabul ettim. Pazar günü de pazartesi gecesi yapacağımız seyahatin biletleri elimize ulaştı. Salı günü sabah İstanbul'da kontratı imzaladık, Aynı günün akşamında Trabzonspor'da çalışmaya başladık. Çok hızlı ve çok net gelişti süreç. Beni istediklerini hissettirdiler. Ben de insanların beni istediği yerde çalışmayı tercih ederim ve ben de çok yarışmacı bir ligde mücadele eden, büyük bir Türk kulübü olan Trabzonspor'u tercih ettim." dedi.

Beşiktaş'a iki kötü haber birden! Beşiktaş'a iki kötü haber birden! Haberi Görüntüle

"ZOR BİR MEYDAN OKUMA"

Bjelica, "Benim için de hem ilginç hem de çok zor bir meydan okuma olacak ama benim hiçbir meydan okumadan korkum yok. Zor bir süreç yaşayan takımlarda daha önce çalışmıştım ve bıraktığım takımlar, her zaman aldığım durumdaki takımdan daha da iyi bir yerde olan takımlar oldu. O yüzden de burada başarılı olacağımızdan şüphem yok. Yalnızca biraz sabır göstermek gerekecek. Çünkü şu an yeni bir takım yaratıyoruz. Bu kulübün sahip olduğu potansiyel, taraftarları ve tarihini düşününce, hepimizin elimizden gelenin en iyisini vermek ve Trabzonspor'un geçen sezon gösterdiği başarıyı tekrar yakalaması için üzerimize düşeni yapmak zorunda olduğumuzu görüyoruz" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi! Aranılan orta saha Portekiz'de bulundu Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi! Aranılan orta saha Portekiz'de bulundu Haberi Görüntüle

"HER ZAMAN KAZANMAK İÇİN OYNARIM"

Bjelica, "Yüksek yoğunlukla, yoğun baskıyla oynamayı severim. Önde baskıyı severim. Her zaman kazanmak için oynarım. Hesap yapmam. Takımın ya da maçın gerekliliklerine yönelik adapte olmayı da bilen bir antrenörüm. Oyun disiplinine sahip, her zaman rakipten bir gol fazla atmayı amaçlayan, güzel bir oyun ortaya koymayı isterim" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de kriz: İsmail Kartal ayrılıyor Fenerbahçe'de kriz: İsmail Kartal ayrılıyor Haberi Görüntüle

TRANSFERDE İPUCU VERDİ

Bjelica, "Kulübün zor bir süreçten geçtiği dönemde çalışmaya başladım. Puan sıralamasında yukarı çıkmanın veya aşağıya düşmenin çok mümkün gözükmediği bir durumdu bu. Bir antrenör için zor bir durum. Çünkü kiralık ve sözleşmesi bitecek oyuncular var. Sakat oyuncular var. Sezonun bitimine 1,5 ay kala, çok net hedefler olmadan bir giriş yapabilmek kolay değil. Elbette 6 ila 8 arası yeni oyuncu transfer edeceğiz. Üzerinde çalıştığımız plan bu. Trabzonspor'a en iyi oyuncuları getirmeyi istiyoruz. Bu takımla başarılar kazanmaya aç oyuncuları aramıza katmak istiyoruz. Bu kulüp bunu hak ediyor. Taraftarlar bunu hak ediyor. Maksimumu vermek zorundayız. Kısa vadede, önümüzdeki 1 buçuk aylık süreçte planım takımın beni tanıması, yazın nasıl çalışacağımızı görmeleri ve takımı önümüzdeki sezona hazırlayabilmek" dedi.

New York Knicks - Philadelphia 76ers NBA maçı bugün mü, ne zaman? New York Knicks - Philadelphia 76ers saat kaçta, hangi kanalda? New York Knicks - Philadelphia 76ers NBA maçı bugün mü,... Haberi Görüntüle

"İYİ BİR GRUP OLUŞTURDUK"

Bjelica, "Bence bir antrenör bir kulübe geldiğinde, nasıl çalıştığını bilen kendi teknik ekibini getirmesi takımın hemen ilk günden iyi işlemesini sağlamak ve iyi bir işleyiş için 6 ay beklememek adına önemli bir nokta. Burada yine bizlerle olan kaleci antrenörü Alper hocamız, kondisyonerimiz Ali hoca, yine bizlerle olan analistlerimiz Mesut ve Fatih hocamız var. Burada yerli hocalarımızın bize, bizim de hocalarımıza adapte olmamız çok önemli. Bu konularda esnek olmak gerekli. Bence gerçekten çok çok iyi bir grup oluşturduğumuzu düşünüyorum. Ekip içerisinde çalışan herkesten de ayrıca çok çok mutlu olduğumu da ifade etmeliyim" dedi.

Ve EURO 2024 oranları açıklandı! A Milli Takım'a verilen şans umutlandırdı Ve EURO 2024 oranları açıklandı! A Milli Takım'a verilen şans... Haberi Görüntüle

ROTA OLUŞTURULDU

Bjelica, "Trabzonspor taraftarları hakkında duyduklarımız hep harika şeyler oldu. Bir kulübün isteyeceği türden bir taraftar, her zaman destekleyen, iyi ve zor günlerde de takımının arkasında olan bir taraftar. İşler iyi gitmediğinde eleştirilerin de olması normal. Her yerde bu böyledir. Bu kulübün tarihi, taraftarları ve Trabzonspor'un Türk futbolunda temsil ettiği her şeyi düşündüğünüzde, bu bizim bir zorunluluğumuz. En yüksek seviyede olacak olan hedeflere ulaşabilmek için her gün, her antrenmanda kendimizi maksimum seviyede zorlamalı, profesyonel olmalı, konsantre olmalı ve disiplinli olmalıyız. Kupalar kazanmak, ligde en üst sıralarda olmak, kupayı kazanmak bizim ulaşmak istediğimiz hedeflerimiz arasında. Tüm taraftarlarımıza mutluluklar hediye edebilmeyi, diğer takımlarımda kazandığım başarıları burada da kazanmayı ve taraftarlarımızın futbolun, galibiyetlerimizin ve takımımızın başarısının tadını çıkarabilmelerini umuyorum" şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading