Yandex Metrica

Trabzonspor'da ayrılık! İkna edemediler, görevini bıraktı!

Trabzonspor'da ayrılık! İkna edemediler, görevini bıraktı!

Bordo - mavililerde teknik direktör Abdullah Avcı'nın yardımcılığını üstlenen antrenör Egemen Korkmaz, teknik ekipten ayrıldı.

Spor

23.01.2024, 19:28

Bir dönem Trabzonspor’da forma giyen ve şampiyonluk sezonunda Abdullah Avcı’nın ekibinde yer alan yardımcı antrenör Egemen Korkmaz ekipten ayrıldı.

Şirketlere açık kapı: Yönetim futbol kulübünü devrediyor Şirketlere açık kapı: Yönetim futbol kulübünü devrediyor Haberi Görüntüle

AVCI KALMAYA İKNA EDEMEDİ

Sezonun bitiminde ayrılması gündeme gelen Korkmaz'ı takımda kalması için ikna etmeye çalışan Abdullah Avcı’nın çabaları da yetersiz kaldı. Ailevi nedenlerle ayrılık kararı alan Korkmaz, yeni sezon hazırlıklarının başlangıcı olarak bugün saat 18.00’de yapılan ilk idmana katılmadı.

Galatasaray yen başkanını seçiyor! Planlama şimdiden yapıldı Galatasaray yen başkanını seçiyor! Planlama şimdiden yapıldı Haberi Görüntüle

BAKASETAS, KORKMAZ İÇİN VEDA MESAJI PAYLAŞTI

Korkmaz’ın ayrılığı üzerine Trabzonsporlu Bakasetas, eski antrenörü için veda mesajı yayımladı. Egemen Korkmaz’a sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla veda eden Anastasios Bakasetas, “Harika kişi, fantastik karakter. Her şey için teşekkürler” ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading