Yandex Metrica

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan Fenerbahçe'ye kızdıran mesaj! Bu sözler çok konuşulacak

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan Fenerbahçe'ye kızdıran mesaj! Bu sözler çok konuşulacak

Son dakika haberleri... Süper Lig'de 38 sene sonra şampiyon olarak büyük bir özleme son veren Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçe ile yaşanan gerginlikle açıklamalarda bulundu.

Spor

01.04.2024, 10:56

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, yeni sezon öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Son zamanlarda Fenerbahçe ile yaşanan gerginliğe de değinen Ağaoğlu, "Biz kulüp başkanları olarak özellikle büyük camiaların kulüp başkanları olarak sorumluluğumuzun bilincinde olmak zorundayız. Bugün bütün taraftar grubu, camia sizin ağzınızdan çıkacak olan söze bakıyor. O süreç içerisinde o kulüp başkanının bütün bu eylem ve söylemlerinin çok bilinçli olarak yapıldığını biliyorum" ifadelerini kullandı.

Ülke sporu ve dünya sporunun yapısını bildiğini belirten Ahmet Ağaoğlu, "Bazen çok güçlü olabilirsiniz ama o gücünüzü zekanızla birleştiremediğiniz zaman o güç hiçbir anlam ifade etmez. Hatta zaman zaman o güç rakibinizin eline geçebilir. Burada çok hassas davranmamız gereken bir konuydu. O süreç içerisinde özellikle o dönemde eğer aynı frekansta cevap verecek olsaydım bir anda iki büyük camiayı, taraftarını karşı karşıya getirmiş olacaktım ve önlenemez, geri dönülemez ciddi sıkıntılar yaratacak sonuçlarla karşılaşabilirdik." dedi.

El Clasico heyecanı başlıyor! Real Madrid - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Arda Güler oynayacak mı? El Clasico heyecanı başlıyor! Real Madrid - Barcelona maçı ne... Haberi Görüntüle

AHMET AĞAOĞLU: BÜTÜN ENERJİLERİNİ TÜKETTİK

"Ben bunu tamamen sorumsuzluk olarak değerlendiriyorum. Orada iki türlü amaçları olabilirdi. Birisi bizim konsantrasyonumuzu bozmak, bizi o tartışma ortamının içerisine çekerek yarışta kendilerine avantaj sağlamak bizim de performansımızın düşeceğini bekledi herhalde. Bir diğeri de biraz daha fazla uç bir nokta. Bunlar sosyolojik toplumsal sıkıntılar doğuracak söylemler, eylem ve ifadeler. Böyle bir sıkıntının yaşanmış olmasının da ülkenin sosyolojik yapısına ve ülkenin stabilitesi, sükunetine ok ciddi zarar verebileceğine inandığım şeyler. Belki bu da düşünülerek yapılmış olabilir ama hiçbir şekilde ciddiye alınmadan zaman zaman rakibinizin kendinde güç olarak gördüğü öğeleri de rakibinizin elinden alarak kendi gücünüze güç katarak o doğrultuda kullanabiliyorsunuz. Biz galiba bir ölçüde de bunu yaptık. Bütün enerjilerini tükettik. Kendi enerjimizi de sadece kendi işimize, hedefe odaklanarak, saçma sapan yerlerde sarf etmek yerine mücadele gücümüzü artırabilecek bir noktada kullandık” 

Futbolcuların sahaya çıkarken atmosferden dizleri titriyor! Dünyanın en çok korkulan stadyumu Türkiye'de Futbolcuların sahaya çıkarken atmosferden dizleri titriyor! Dünyanın en çok korkulan... Haberi Görüntüle

AHMET AĞAOĞLU: İNANILMAZ BİR ŞEYDİ

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, ligin 35’inci haftasında takımın şampiyonluğunu ilan ettiği  Antalyaspor maçında taraftarların yaşadığı şampiyonluk sevinci karşısında duygulandığını söyledi. Şampiyonluk ilan edildiği o anda fazla bir şey hissedemediği belirten başkan Ağaoğlu, “Belki de sürecin içerisinde yaşayan bir insan olarak fazla bir şey hissetmedim. Benim şampiyonlukta duygulandığım veya çok heyecanlandığım kısmı, Antalyaspor maçında şampiyonluğu resmen ilan etmemizden sonra taraftarda oluşan, yıllardır bu şampiyonluğu bekleyen taraftarda, onun sevincini yaşamak isteyen veya onu yıllardır özlemle bekleyen taraftardaki duygu selinin boşalmasıydı. Bir daha da böyle bir şeyi insan hayatında zor yaşar diye düşünüyorum. İnanılmaz bir şeydi." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nn hayallerini yıkmıştı! Şimdi kariyer transferini yapıyor Fenerbahçe'nn hayallerini yıkmıştı! Şimdi kariyer transferini yapıyor Haberi Görüntüle

AHMET AĞAOĞLU: İLK PATLAMA YANARDAĞ PATLAMASI GİBİYDİ

"İnşallah şampiyonluklarımız devam edecek, bunu o anlamda söylemiyorum ama o ilk patlama yanardağın patlaması gibi bir şeydi. Yıllardır suskun olan bir yanardağ düşünün ve birden bire patlaması gibiydi. Bu bende 10 dakika filan sürdü. Belki süreci içinde yaşayan bir insan olarak ve sorumluluğu da omuzlarınızda taşıyorsunuz. Trabzonspor camiasının başkanısınız ve böyle çok önemli bir süreçte görev yapıyorsunuz. Olağanüstü bir sorumluluk ve o sorumluluğun sizin üzerinizde yaratmış olduğu bir baskı var. Her ne kadar tecrübeli olursanız olun ve ne kadar birikiminiz olmuş olsa dahi 7’den 77’ye, 7’den 97’ye kadar o sevgiyi, ateşi içerisinde taşıyan takımına karşı kulübüne karşı bağımlılığı hiçbir zaman kaybetmeyen ve bugüne kadar taşımış olan muhteşem bir taraftar topluluğuna sahibiz" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading