Yandex Metrica

Trabzonspor 2-0'ı koruyamadı! Konya'dan Diouf'la süper geri dönüş

Trabzonspor 2-0'ı koruyamadı! Konya'dan Diouf'la süper geri dönüş

Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor, sahasında Arabam.com Konyaspor'la 2 penaltı golüyle 2-0 öne geçtiği maçta 2-2 berabere kaldı. Maçı uzatmalarla beraber yaklaşık 20 dakika 10 kişi oynayan konuk ekip, Diouf'un golleriyle 1 puanı kurtardı.

Spor

03.03.2024, 21:13

Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor, sahasında Arabam.com Konyaspor'la 2 penaltı golüyle 2-0 öne geçtiği maçta 2-2 berabere kaldı. Maçı uzun süre 10 kişi oynayan konuk ekip, Diouf'un golleriyle 1 puanı kurtardı. 

Fenerbahçe'ye Fatih Terim piyangosu! Böylece satış gerçekleşecek Fenerbahçe'ye Fatih Terim piyangosu! Böylece satış gerçekleşecek Haberi Görüntüle

TRABZON ÇOK HIZLI BAŞLADI

Trabzonspor ilk dakikalarda oyunu rakip kaleye yıkarken, aradığı gole 14. dakikada Bakasetas'la ulaştı. Yunan oyuncu, Trabzonspor'un  kazandığı penaltı atışında affetmedi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Bakasetas, bu sezon ligdeki dördüncü golünü de penaltıdan kaydetti.  Trabzonspor, 26. dakikada skoru 2-0 yaptı. Hamsik'in şutunda Michalek'in müdahelesinde hakem Zorbay Küçük penaltı noktasını gösterdi. Beyaz noktaya bu kez Trezeguet gitti ve kaleci Sehic'i mağlup ederek takımını 2-0 öne geçirdi. 

Trabzonspor'da Trezeguet şoku! Kulüp sakatlandığını duyurdu Trabzonspor'da Trezeguet şoku! Kulüp sakatlandığını duyurdu Haberi Görüntüle

45+8'DE DIOUF SAHNEDE

İlk yarının uzatma dakikalarında Konyaspor'un golü geldi. 45+8'de ceza sahası dışında topla buluşan Mame Diouf, çok şık vurdu, top Trabzonspor ağlarıyla buluştu. Mame Diouf, Süper Lig kariyerinde ceza sahası dışından attığı ilk golü Trabzonspor ağlarına gönderdi. İlk yarıyı Trabzonspor 2-1 önde kapatırken; ikinci yarıya iki takım da dengeli başladı. Trabzonspor, Bakasetas ile tehlikeli gelmesine karşın golü bulan Konyaspor oldu. Diouf, 54. dakikada kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti ve skoru 2-2 yaptı. 

'Batman' hem Fenerbahçe'yi sırtlıyor hem de kariyer sezonunu yaşıyor! 'Batman' hem Fenerbahçe'yi sırtlıyor hem de kariyer sezonunu yaşıyor! Haberi Görüntüle

ÜÇÜNCÜ PENALTI VAR'A TAKILDI

82. dakikada Konyasporlu Ikpeazu, Bakasetas'a yaptığı hareket sonrası önce ikinci ardından kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 87. dakikada Bartra'nın yerde kalmasının ardından Trabzonspor üçüncü kez penaltı kazandı. Ancak hakem Zorbay küçük VAR incelemesinin ardından Bartra'nın topu elle önüne aldığını tespit etti ve penaltıyı iptal etti.

Liverpool'a şampiyonluk yolunda kristal çelme Liverpool'a şampiyonluk yolunda kristal çelme Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR'DA 2 CEZALI

İlk yarıda 8, ikinci yarıda 11 dakika uzatma oynanırken; Trezeguet ve Bakasetas uzatmalarda sarı kart gördüler ve cezalı duruma düştüler. İki oyuncu da Ankaragücü maçında takımlarındaki yerlerini alamayacaklar. Maçta başka gol olmadı ve Trabzonspor ile Konyaspor arasındaki maç 2-2 sona erdi. Bu sonucun ardından Trabzonspor, puanını 22'ye; Konyaspor ise 21'e çıkardı. 

TFF seçimleri öncesi son durum: TFF başkan adayları kimler? TFF seçimleri ne zaman yapılacak? TFF seçimleri öncesi son durum: TFF başkan adayları kimler? TFF... Haberi Görüntüle

Maçtan dakikalar:

1' Hakemin ilk düdüıüyle müsabaka başladı

2' Trabzonspor'da Stefano Denswil, Eren'in cezalı olması sebebiyle bugün sol bekte görev yapıyor.

3' İleri uçta yaptığı baskıyla topu kazanan Bartra hızla savunma arkasına sarkmak istedi ama son anda savunma raya girdi.

4' İlk tehlikeli atak Trabzonspor'dan geldi. Savunma arasına atılan topu ceza sahasında topu önüne alan Trezeguet kafasıyla sağa çektiği topa sert vurdu. Sehic topu güçlükle çeldi.

10' Soldan ceza sahasına giren Denswill pozisyonu kaybedince yanındaki Maxi Gomez'e bıraktı. Gomez soldan içeriye orta yapmak isterken savunma araya girdi, korner. Trabzonsporlu futbolcular penaltı beklese de hakem Zorbay Küçük oralı olmadı.

13' PENALTI: VAR yönetimi pozislonun incelenmesini istedi. Küçük monitöre giderek poneltaya hükmetti.

14' GOL! Atışı kullanan Bakasetas topu ağlara yolladı: 1-0.

16' Penaltı pozisyonunda sarı kart gören Adil, gelecek maç cezalı duruma düştü.

19' Soldan Zymer Bytyqi, son çizgiye inip ortasını yapmak istedi ama Hüseyin ayak koydu, korner.

20' Guilherme'nin ceza sahasına gönderdiği topa Adil iyi yükseldi ve vurdu. Top üst direkten oyun alanına geri geldi. Sonrasında hakem, Adil'in rakibine faul yaptığı tespitinde bulundu.

24' Trabzonspor Trezeguet'in bulunduğu sol kanattan ataklarını şekillendirmek istese de henüz başarılı bir girişimi olmadı.

26' PENALTI: Trabzonspor, elle oynama sonrası bir penaltı daha kazandı.

27' GOL! Atışı kullanan Trezeguet topu ağlarla buluşturdu: 2-0.

32' Zymer Bytyqi'nin ceza sahası dışından yaptığı sert vuruşu Uğurcan yumrukladı.

32' Konyaspor'da Ahmet Oğuz bir sakatlık geçiriyor. Sağlık görevlileri onun için oyun alanında.

36' Konyaspor'da sakatlanan Ahmet Oğuz'un yerine Cebrail girdi. Bir değişiklik daha geldi Konyaspor'dan! Bruno Paz'ın yerine Uche Ikpeazu oyunda.

42' Hızlı gelişen Trabzonspor atağında Bakasetas sağdan hareketlenen Gomez'e verdi. O açısını kaybedince top kaybı geldi.

45' Maçın ilk yarısına en az 8 dakika ilave edildi.

45+8 GOL! Konyaspor farkı 1'e indirdi. Diouf, ceza sahası yayında önünde bulduğu topu, rakibinin üzerindan çok şık bir şekilde aşırdıktan sonra mükemmel bir yarım ile ağlarla buluşturdu: 2-1 

D.A, Maçta ilk yarı sona erdi.

46' Maçta ikinci yarı başladı.

46' Trabzonspor'da Abdülkadir'in yerine Yusuf Erdoğan ikinci yarıda oyunda.

48' Bakasetas ceza yayı önünde buluştuğu topa çok sert vurdu. Yerden giden top az farkla auta çıktı.

54' GOL! Hacıahmedovic soldan getirdiği topu altıpasa çevirdi. Mame Diouf dengesini kaybetse de  düşürken yaptığı vuruşta topu ağlara gönderdi: 2-2. 

55' Trabzonsporlu oyuncular topun elle oynandığı yönündeki itirazları var. Pozisyonla ilgili VAR incelemesi sürüyor

58' Hakem uzun süren incelemenin ardından VAR kararıyla golü verdi: 2-2

65' Umut kale önünde yaptığı vuruşu Sehic son anda kurtardı. Dönen topu Yusuf tamamlamak istedi ama top üstten auta gitti.

66' Trezeguet, Amir Hadziahmetovic'ten kazandığı topu sağ çaprazdan kaleye gönderdi. Savunmaya çarpan top kornere gitti.

68' Trabzonspor'da Stefano Denswil oyundan çıktı. Djaniny oyunda.

70' Trezeguet'e faul yapan Cebrail sarı kart gördü.

71' Bakasetas'ın ceza sahasına gönderdiği topu savunma karşıladı. Ceza sahasında yerde kalan Hugo, penaltı bekledi ama hakem oralı olmadı.

79' Anastasios Bakasetas'ın ceza sahasına gönderdiği ortayı savunma karşıladı. Dönen topa Trezeguet vurdu bu top Bartra'nın üzerine gitti. Onun kafa vuruşu ise kalecide kaldı.

80' Trezeguet soldan ceza sahasına girdi ve uzaktan vurdu ama kaleci gole izin vermedi.

82' KIRMIZI KART! Uche Ikpeazu hızlı gelişen Trabzonspor atağında Bakasetas'a yaptığı faul sonrası ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

87' PENALTI: Hakem Trabzonspor lehine bir kez daha peanltı noktasıın gösterdi! Uğurcan Yazgılı ceza sahasında topu uzaklaştırmak isterken rakibine müdahale etti. Hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi.

89' PENALTI İPTAL! VAR uyarısı sonrası pozisyonu izleyen hakem elle oynama gerekçesiyle penaltıyı iptal etti. Pozisyonda Uğurcan'ın gördüğü sarı kart da iptal edildi.

90' Hakemin maçın sonuna 11 dakika ilave etti.

90+1' Konyaspor'un soldan kazandığı köşe vuruşunu Amir Hadziahmetovic ortaladı. Kale önündeki karambolde Uğurcan topu çıktı aldı.

90+6' Amir Hadziahmetovic'in ceza sahasına gönderdiği topu Mame Biram Diouf'tan önce Uğurcan aldı.

90+7' Trabzonspor'da Anastasios Bakasetas'ın yaptığı orta kafalardan sekip kaleci Sehic'in kucağına gitti.

90+9' Sol kanatta topu alan Yusuf Erdoğan, ceza sahasına ortaladı. Top doğrudan kaleci Sehic'e gitti.

90+11' Trabzonspor'da Trezeguet sarı kart görerek cezalı duruma düştü

90+12' Trezeguet'ten sonra Bakasetas da sarı kart görerek Ankaragücü deplasmanında cezalı duruma düştü.

Maç sona erdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading