Yandex Metrica

Trabzon'da otobüsler şampiyonluğa hazır: Yolcuların duyduğu kelimeler yüzleri güldürdü

Trabzon'da otobüsler şampiyonluğa hazır: Yolcuların duyduğu kelimeler yüzleri güldürdü

Son dakika haberleri... Süper Lig'de şampiyonluğa emin adımlarla giden Trabzonspor'da şehirde hizmet veren otobüsler şampiyonluk hazırlıklarına başladı.

Spor

07.03.2024, 19:05

Süper Lig'de bu sezon ortaya koyduğu performansla 38 senelik lig şampiyonluğa hasretine son vermeye çok yaklaşan Trabzonspor'da şehir havaya girdi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüslere binen vatandaşlar, kartlarını okuttuğunda ‘o sene bu sene’ sözünü duyuyor.



Spor Toto Süper Lig ’in bitimine 10 hafta kala 67 puanla rakiplerinden açık ara farkla lider olan Trabzonspor ’un erken gelecek şampiyonluğun hazırlığı tüm kentte yapılıyor. Geçtiğimiz günlerde trafik ışıklarına ‘o sene bu sene’ sloganını yazdıran ve kupa çıkartması yapıştıran Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şampiyonluğun parolası olan sözü bu kez belediyeye ait otobüslere taşıdı.

Hakan Çalhanoğlu'dan milli takım açıklaması: Boş boş konuşuyorlar Hakan Çalhanoğlu'dan milli takım açıklaması: Boş boş konuşuyorlar Haberi Görüntüle

O SENE BU SENE

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne ait toplu taşıma araçlarına binen yolcular, otobüse binerek kartını okutunca cihazdan gelen ‘o sene bu sene’ sözüyle karşılanıyor. Kentte başlattığı yeni uygulamayı duyuran Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin paylaştığı videoda, durakta bekleyen vatandaşların otobüse binip kartlarını okuttuktan sonra yaşadıkları şaşkınlık yüzlerine yansıyor. 

Son dakika: TFF'den yabancı hakem kararı! Bakın ilk uygulama ne zaman başlıyor Son dakika: TFF'den yabancı hakem kararı! Bakın ilk uygulama ne... Haberi Görüntüle

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MURAT ZORLUOĞLU

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading