Yandex Metrica
SON DAKİKA
Torrent'ten yeni yönetime mesaj: Kalırsam mükemmel olacak

Torrent'ten yeni yönetime mesaj: Kalırsam mükemmel olacak

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Antalyaspor ile 1-1 berabere biten maçın ardından konuştu. Torrent, "Kalırsam mükemmel olacak. Yeni sezonda hangi futbolcularla oynayacağımızı hazırladık." dedi.

Spor

01.02.2024, 07:36

Süper Lig'de Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

İşte Domenec Torrent'in sözleri;

İlk 7 maçı ben gerçekten saymıyorum. Bulduğumuzda ne haldeydi takım, biliyorsunuz. Antrenörler olarak işimizin arkasındayız.

Süper Lig 31. hafta maç programı! Süper Lig maçları ne... Haberi Görüntüle

AYRILMAYI KABUL EDERİZ

Yeni başkanı öncelikle tebrik ederim. Galatasaray başkanı olmak kolay değil. Sonra düşüncesine saygı duyacağım. 4 Temmuz için biz sezon öncesi hazırlıklarına başladık. Eğer devam edemeyeceğimizi söylerseler kabul ederiz. Galatasaray için en iyisini dileriz o zaman.

BİR SÜRE İSTANBUL'DA YAŞAYACAĞIM

Türkiye ve İstanbul'da bir süre daha yaşayacağım. Bayılıyorum. Türk Ligi'ni de çok seviyorum, takip edeceğim. Her zaman elimden gelmeyenlerle ile ilgili bunu söylüyorum, elimde olan şey sahadakiler. Elimde yapabilecek bir şey yoksa kaygılanmıyorum.

Okan Buruk'tan Kasımpaşa maçı öncesi stoper kararı! Galatasaray'ın Kasımpaşa maçı... Haberi Görüntüle

"KALIRSAM MÜKEMMEL OLACAK"

Kalırsam mükemmel olacak. Yeni sezonda hangi futbolcularla oynayacağımızı hazırladık. Başka bir antrenör gelirse Galatasaray maçları için stadyuma geleceğim

Fenerbahçe’nin muhtemel rakipleri belli oldu! Konferans Ligi'nde kura çekimi zamanı Haberi Görüntüle

"TATİL PLANIM YOK"

Tatil planım yok. Sportif direktörümüzle birlikte konuşuyoruz. Hangi oyuncularla devam edeceğimiz konusunda çalışmayı sürdürüyoruz. Ben İstanbul'da kalmayı sürdüreceğim. Seçim olduğu için de İstanbul'da kalmak daha iyi. Telefon başka, yüz yüze konuşmak başka

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading