Yandex Metrica
SON DAKİKA
Torrent'ten olay sözler! Galatasaray karışık...

Torrent'ten olay sözler! Galatasaray karışık...

Medipol Başakşehir ile 0-0 berabere kalan Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent, müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısına katıldı. Takımda işler yolunda gitmezken, Torrent Galatasaray'da işlerin karışık olduğunu dile getirdi.

Spor

23.01.2024, 22:08

Spor Toto Süper Lig'in 36'ncı haftasında Medipol Başakşehir ile golsüz berabere kalan Galatasaray'ın teknik direktörü Torrent çarpıcı açıklamalarda bulundu.

A Milli Takım kadrosunda son dakika değişikliği: Semih Kılıçsoy ve... Haberi Görüntüle

GALATASARAY KARIŞIK BİR DÖNEMDEN GEÇİYOR

DHA'nın haberine göre, ilk yarı özelinde dengeli bir maç olduğunu kaydeden Torrent, "Rakip kalenin önünde pozisyonlar yakaladık. Yakaladığımız kontra atakları net bir şekilde bitiremiyorduk. Orada sıkıntımız vardı. Gerçekten formda olan, çok güzel, net bir oyun stili olan bir takım. Antrenörleri Emre'yi tebrik ederim. Oyunlarını çok beğendim. İkinci yarı biraz onlar domine etmeye başladılar maçı. Geri çekilmedik. Onlar geri çekilmeye zorladı gibi oldu. 4-2-3-1 formasyonunda değişiklik yapınca iki ön libero ile biraz daha efektif bir şekilde oynayabildik. Özellikle onların son 10 dakika net pozisyonları oldu. Bizim de son 5 dakika içinde oldu. Karışık bir dönemden geçiyor takım. Bu dönemde gösterdikleri performanstan dolayı oyuncularımı tebrik ederim" dedi.

Fernando Santos neşteri vurdu! 8 futbolcu ile yollar ayrılıyor Haberi Görüntüle

"İSTANBUL'DA ÇOK MUTLUYUM"

"Yeni seçilen başkan olsaydı, kendisi ile devam eder miydi" sorusuna yanıt veren deneyimli çalıştırıcı, "Bu konuda daha fazla yorum yapmayacağım. Benim de elimde olan bir şey değil. Önümüzdeki 2 maça odaklanacağım. Geçen hafta üzerine konuşmuştuk. Ben olduğum yerden çok memnunum. İstanbul'da çok mutluyum. Daha mutlu olduğum şey Galatasaray'da çalışıyor olmak. Şanslıyım, gazeteleri okumuyorum, sosyal medyaya bakmıyorum. Ama gerçekten olmayan şeyler okudum, çok ilginçler. Normalde profesyonel ekiplerde antrenör değişikliği olabilir, üst üste kaybettiğiniz zaman. Eğer evde hata yapıldıysa bazen kovulur. Tekrardan kontrat yapılmaz. Doğru olmayan şeyleri duyuyorum. Televizyonda bazı şeyler yayınlanıyormuş. Neden oluyor anlamıyorum" ifadelerini kullandı.

Türkiye'den 6 kulübe FIFA'dan transfer yasağı gelmişti: O kulüp yasağın... Haberi Görüntüle

"1 SENEMİZ DAHA VAR, ONUN ÜZERİNE KONUŞTUK"

Galatasaray Başkanı Burak Elmas ile dün yaptıkları görüşmeden bahseden Torrent, "Takım nasıl gidiyor, genel konular üzerine konuştuk. Dışarı yazılan konuşmalar üzerine konuşma geçmedi. Biz kalan iki maçta Galatasaray hocaları olarak mücadele etmeye devam edeceğiz. 1 senemiz daha var. Onun üzerine konuştuk. İsmi Galatasaray olan çok önemli bir kulübü temsil ediyoruz. Bunun altını çizdik" şeklinde konuştu.

Süper Lig'in en değerli 11'i değişti! İşte son güncellemenin ardından... Haberi Görüntüle

"MUSLERA'YA AŞIĞIM"

Kaleci Fernando Muslera'nın güzel bir maç çıkardığının altını çizen Torrent, "Ben gerçekten ona güveniyorum. Antrenörlerin de oyuncuların da iyi günleri var, daha kötü günleri var. Fernando'yu çok beğeniyorum. Muslera'ya aşığım. Inaki oynamıyor. Hak etmediği için değil. Şu an sakat. Çok büyük ihtimalle gelecek sene Barcelona'nın ikinci kalecisi olacak. Bizim önümüzdeki sene için Galatasaray'da kalecimiz Muslera. Inaki ile konuştuk, sportif bir karar değil bu dedim. Kulübün antrenörü olarak kulübün çıkarlarını gözetmem gerekiyor. Asıl kaleci o olduğu için, onunla oynamamız gerektiğini söyledik" dedi.

Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe'nin tarihi kongresi için flaş karar! Başkan adayını... Haberi Görüntüle

"SENSIBILE ÇOK ÇALIŞKAN BİR SPORTİF DİREKTÖR"

Sportif direktör Pasquale Sensibile'nin çalışmalarına devam ettiğini söyleyen Torrent, şöyle konuştu:

"Orada odaklandığımız şey daha çok yasal olarak neler yapabiliyor seçim süreci içerisinde, bunlardı. Çünkü çok çalışan bir sportif direktör. Bir oyuncu ile görüşme yapacağınız zaman neyi yapıp, neyi yapmayacağını bilmesi lazım. Ona göre konuşsun. O zaten birçok oyuncu ile kontakt kurdu. O çalışmayı durdurmadı. Her gün çalışmaya devam etti. Genel kuruldan sonra seçim süreci içerisinde var olan kontratlar tabii ki de korunacak, onunla ilgili değişiklik olmadığını biliyorum ama yeni bir kontrat yapabilir mi, yeni bir transfer için imza atılabilir mi onun üzerine çekinceler vardı. Çok çalışıyor. Bütün hazırlıklarını yapmaya devam ediyor. Biz çalışmaya devam ediyoruz. Dışarıdan kendimizi izole etmek durumundayız. Yeni bir başkan gelirse onunla çalışacaklar mı, çalışmayacaklar mı bunu bilemem."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading