Yandex Metrica

Torrent, Konyaspor mağlubiyeti sonrası konuştu: Bu takımı, bu kadroyu ben yapmadım

Torrent, Konyaspor mağlubiyeti sonrası konuştu: Bu takımı, bu kadroyu ben yapmadım

Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray, Konyaspor'a deplasmanda 2-0 mağlup oldu. Maçın ardından açıklama Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, "Bu takımı, bu kadroyu ben yapmadım" dedi.

Spor

23.01.2024, 18:55

Son iki haftadır üst üste galibiyet alarak taraftarını sevindiren Galatasaray, Konyaspor'a 2-0 yenildi. Maç sonu basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktörü Domenec Torrent, "Burada olmaktan çok memnunum ama ne bulduysak o. 28 tane oyuncu vardı geldiğimde. 23 değil." dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Konyaspor 2-0'lık skorla kazandı.

Mücadelenin 8. dakikasında Ahmed Hassan ile öne geçen ev sahibi ekibi, 20. dakikada Rahmanovic ile farkı 2'ye çıkardı.

Süper Lig'de Konyaspor'a 2-0 mağlup olan Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

İşte Domenec Torrent'in sözleri;

İlk 20 dakikada maçı kaybettik. İkinci yarıda biraz daha dengeliydi. 2-0'dan sonra maçın devamı zor oldu. Ben Konyaspor'u aslında çok kez izledim. Konyaspor iyi oynayan ve hak ettiğini alan bir takımdı çoğu zaman. O yüzden özellikle bu tarz takımlara karşı çok konsantre bir şekilde sahaya çıkmak lazım.

İlk geldiğimizde çok karışık durumdaydık. Yavaş yavaş o durumdan çıktık. Şu andan sonra da her maça kazanmak için çıkacağız.

VAR polemiği resmiyet kazandı: Kayıtlar açıklansın VAR polemiği resmiyet kazandı: Kayıtlar açıklansın Haberi Görüntüle

BU TAKIMI BEN KURMADIM

Bu takımı, bu kadroyu ben yapmadım. Bu kadro bana kaldı. Bu meydan okumayı kabul ettim. Burada olmaktan çok memnunum ama ne bulduysak o. 28 tane oyuncu vardı geldiğimde. 23 değil.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading