Yandex Metrica

Torrent'in hamlesi Kerem Aktürkoğlu’nu kızdırdı

Torrent'in hamlesi Kerem Aktürkoğlu’nu kızdırdı

Spor Toto Süper Lig'de 33. haftanın kapanış maçında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'la karşılaşan Galatasaray, sahadan 2-0 galip ayrıldı. Maçın sonuna doğru oyundan alınan Kerem Aktürkoğlu, hocası Torrent'e tepki gösterdi.

Spor

23.01.2024, 19:09

Bu sene ligde istediği sonuçları elde edemeyen Galatasaray, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı takım, sahasındaki galibiyet serisini 4 maça çıkardı. Karşılaşmanın 83. dakikasında yerini Emre Kılınç'a bırakan Kerem Aktürkoğlu, teknik direktör Domenec Torrent'e sitem etti

Nef Stadı'nda oynanan müsabakada sarı-kırmızılı takımın gollerini Ryan Babel ve Halil Dervişoğlu kaydetti.

Galatasaray bu sonuçla ligde puanını 44'e çıkartırken, küme düşmesi daha önce kesinleşen son sıradaki Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ise 20 puanda kaldı.

KEREM'DEN TORRENT'E SİTEM

Karşılaşmanın 83. dakikasında yerini Emre Kılınç'a bırakan Kerem Aktürkoğlu, teknik direktör Domenec Torrent'e sitem etti.

Oyundan alınmasına kızan milli futbolcu, söylenerek geldiği saha kenarında Torrent'in kendisine sarılmasına rağmen rahatsızlığını dile getirip, morali bozuk bir şekilde yedek kulübesine gitti.

Beşiktaş'tan tangocu atağı: Arjantin Milli Takımı'nın yıldızı teklifi kabul etti Beşiktaş'tan tangocu atağı: Arjantin Milli Takımı'nın yıldızı teklifi kabul etti Haberi Görüntüle

"HOCALARIMA SAYGISIZLIK YAPMAM"

Kerem Aktürkoğlu maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Kerem Aktürkoğlu'nun açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"Büyüklerime ve hocalarıma asla terbiyesizlik yapmam. Ben zaten geçen hafta Fenerbahçe maçına da sakatlıktan tam iyileşmeden çıktım. Bu maç da aynı şekilde. Ağrılarım vardı. İğneyle oynuyordum. Hocaya 70 dakika oynayabilirim demiştim. Ayağımı sordu. Yanlış anlaşılma olduysa özür dilerim ama hocamızla hiçbir problemimiz yok. İlişkimiz iyi. Orada dediğim gibi ayağımın durumunu sordu. Çünkü son şutu çekmemem gerekiyordu.

Bu sezon beklediğimin üstünde sorumluluk aldığımı düşünüyorum. Her maça çıkarken bu özgüven ile sorumlulukla çıkmak beni motive ediyor. Bu sene istediğimiz pozisyonda değiliz. Onun verdiği baskı üzerimizde var. Bazen takıma çok yardımcı oluyorum bazen olmuyor."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading