Yandex Metrica

Torrent derbi ateşini yaktı: Fenerbahçe'yi yeneceğiz

Torrent derbi ateşini yaktı: Fenerbahçe'yi yeneceğiz

Son dakika haberleri... Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Fenerbahçe ile oynanacak maç öncesi iddialı olduklarını açıkladı.

Spor

23.01.2024, 19:06

Süper Lig'de oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray derbisi öncesi Domenec Torrent, değerlendirmelerde bulundu.

Habertürk'te Ayhan Şensoy'a konuşan Torrent, "Biz Fenerbahçe maçını kesinlikle kazanacağız. Tüm gücümüzü vereceğiz." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe maçına çok verdiklerini belirten Torrent, "Tabii ki bu maç inanılmaz önemli. Barcelona - Real Madrid maçlarıyla çok benzer. Barcelona ve Real Madrid iyi gitmediklerinde El Clasico'yu kazandıklarında sanki sezonu kurtarmış gibi oluyorlar. Kesinlikle böyle bir şey yok. Biz Fenerbahçe maçını kesinlikle kazanacağız. Tüm gücümüzü vereceğiz. Fakat bir maçla oyuncuların ve kulübün geleceği değişmez. Derbiden hangi sonuç çıkarsa çıksın, sadece bu kulüp için arma için ve Galatasaray taraftarı için tüm maçları kazanmaya çalışmalıyız." değerlendirmesinde bulundu.

Santos anında silindi! Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'nin ekibi açıklandı Santos anında silindi! Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'nin ekibi açıklandı Haberi Görüntüle

DOMENEC TORRENT: KEREM'İ TAKİP EDİYORUZ

Derbi öncesi sakatlığı bulunan Kerem Aktürkoğlu'na da değinen Torrent, "Şu anda hala antrenmana çıkmadı. Kerem, Karagümrük maçında rahatsızlığından dolayı oyundan çıktı. Karagümrük maçının devre arasında Cicaldau ve Taylan oyundan çıkmak istedi. 15 dakika daha oynamalarını istedim. Kerem'i her gün takip ediyoruz. Umarım derbide oynayabilir. Cuma günü netleşir. Oynayamazsa da farklı çözümler buluruz. Tabii ki de en iyi oyuncularla oynamak isteriz. Ancak bir oyuncunun yokluğunu bahaneye çevirirsek, yanlış yere odaklanmış oluruz." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading