Yandex Metrica
SON DAKİKA
Torrent, Barcelona maçını değerlendirdi: Gerçekten ben o kuralı anlamıyorum

Torrent, Barcelona maçını değerlendirdi: Gerçekten ben o kuralı anlamıyorum

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, 2-1’lik Barcelona maçının ardından açıklamalarda bulundu. Oyuncularından memnun olduğunu dile getiren Torrent, “Oyuncuların hepsinden çok memnunum. Galatasaraylı olmanın ne demek olduğunu bilerek oynadılar hepsi." İfadelerini kullandı.

Spor

23.01.2024, 18:59

UEFA Avrupa Ligi'nde Barcelona ile karşı karşıya gelen Galatasaray sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Sarı-kırmızılılar son 16 turu ikinci maçında Barcelona'ya 2-1 mağlup ederek turnuvaya nokta koydu.

Montella'dan Arda Güler ve Semih Kılıçsoy açıklamaları Haberi Görüntüle

"BEN O KURALI ANLAMIYORUM"

Mücadelenin ardından EXXEN'e konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent şunları kaydetti:

"Pedri'nin bireysel çabasıyla ilk golü atıp beraberliği yakaladılar. İkinci gol ise ilginç, ben o kuralı anlamıyorum, 10 kişi olduğumuz halde sahada o sebeple oyuncumuz dışarıdaydı ve hakem devam etmesi gerektiğini söyledi kurallara uyarak ve ikinci golü yedik.

Bence takım doğru yolda ilerliyor, bu yolda ilerlemeye devam etmeli. Süper Lig'de olabilecek en yüksek seviyede ligi bitirmeye çalışacağız. Olimpiu Morutan ve Halil Dervişoğlu sahada kendini gösterdi. Oyuncuların hepsinden çok memnunum. Galatasaraylı olmanın ne demek olduğunu bilerek oynadılar hepsi."

Real Madrid'de Arda Güler krizi! O talep transferin önünü kesiyor Haberi Görüntüle

BAŞKANLA NE KONUŞTU?

"Başkan Joan Laporta ile çok uzun zamandır tanışıyoruz. Onu görünce tebrik ettik ve hali, hatırını sordum."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading