Yandex Metrica

TFF’den Arda Turan’a ödül

TFF’den Arda Turan’a ödül

Türkiye Futbol Fedarasyonu, dün oynadığımız Hırvatistan mücadelesi öncesi A Milli Takım formasını 100 kez giyen Arda Turan için ödül töreni düzenledi.

Spor

23.01.2024, 20:38

A Milli Takım formasını 173 kez terleten Arda Turan, dün Bursa Büyükşehir Stadı'nda oynanan Türkiye- Hırvatistan mücadelesi öncesinde ödül aldı.  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ile TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, üzerinde isminin yazılı olduğu 100 numaralı forma ile UEFA tarafından hazırlanan hediyeleri Arda Turan'a takdim etti.

Karşılaşma sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan başarılı eski futbolcu, UEFA'ya ve TFF'ye teşekkür ettiğini belirterek, "Milli formayı giymek herkes için çok önemli, onur duydum."

Mücadeleyi kaybettikleri için de açıklamalarda bulunan Turan, "Bu uzun bir yolculuk, bunlar var. Çok yetenekli ve kaliteli bir takımımız var. İnanıyorum ki turnuvaya gideceklerdir. Bugün olmadı ama sonrasında toparlayacaklar. Elinden gelen mücadeleyi yaptılar. Maçın başında çok gol kaçırdık atsaydık farklı olurdu. İnanıyoruz ki çok daha iyi olacaktır. Turnuvaya gideceklerine sonuna kadar inanıyorum.Birlik beraberlik olalım. O takımın içinde de o yetenekte lider oyuncular da var. O kaliteli oyuncular da var."

İsmail Kartal Fred'i neden çıkarttı? İsmail Kartal maç sonu neler dedi? İsmail Kartal Fred'i neden çıkarttı? İsmail Kartal maç sonu neler... Haberi Görüntüle

173 KEZ TEMSİL ETTİ

A Millî formayı ilk kez 16 Ağustos 2006 tarihinde Türkiye'nin Lüksemburg ile deplasmanda oynadığı özel maçta giyen Turan, 100'ü A Millî olmak üzere, Türkiye'yi farklı yaş kategorilerinde 173 kez temsil etti ve 18'i A Millî düzeyde olmak üzere filelere toplam 31 golü gönderdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading