Yandex Metrica

TFF'ye yapılan silahlı saldırıdan yeni görüntüler çıktı! Hamit Altıntop ölümden döndü! İşte o anlar

TFF'ye yapılan silahlı saldırıdan yeni görüntüler çıktı! Hamit Altıntop ölümden döndü! İşte o anlar

Son dakika haberleri... TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, dün öğlen saatlerinde TFF Riva Tesisleri'nde yaşanan silahlı saldırı sonrası açıklamalarda bulundu. Altıntop, korku dolu anları anlattı.

Spor

23.01.2024, 19:45

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'da bulunan tesislerine dün silahlı saldırı gerçekleşmişti.

Yaşanan olay sonrası saldırganların yakalandığı ve gözaltına alındığı belirtildi.

Türk futbolunda şok etkisi yaratan olay sonrası silahlı saldırının gerçekleştiği toplantı odasından ilk görüntüler ortaya çıktı.

TFF’nin Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop'un hemen arkasında bulunan camlarda kırıklar oluştuğu ve kendisinin ölümden döndüğü öğrenildi.

Ve Unayi Emery imzayı attı! Ve Unayi Emery imzayı attı! Haberi Görüntüle

HAMİT ALTINTOP: VURULDUM SANDILAR

Skandal saldırı sonrası açıklamalarda bulunan Hamit Altıntop, şu ifadeleri kullandı:

“Yönetim kuruluyla toplantı halindeydik. Birden silah sesleri gelince kendimizi yere attık. Bir kurşun benim başımı sıyırarak geçti. Bir süre kalkamadık. Arkadaşlar beni vuruldu sanmışlar. Gerçekten büyük bir şok yaşadık. Halen ne olduğunu anlayabilmiş değiliz. Kim ya da kimler niye böyle bir şey yaparlar? Verilmiş sadakamız varmış. Kurşunlar biraz alttan, biraz yandan geçse şimdi başka şeyler konuşabilirdik. Bu durumu anlamakta büyük zorluk çekiyorum. Aileme, çocuğuma, yakınlarıma bunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum.”

Beşiktaş'ta derbi için büyük soru işareti! Semih Kılıçsoy oynayacak mı? Beşiktaş'ta derbi için büyük soru işareti! Semih Kılıçsoy oynayacak mı? Haberi Görüntüle

TFF'DE NELER OLUYOR?

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, silahlı saldırı sonrası açıklamalarda bulunarak fanatizm sorununa dikkat çekti.

Süper Lig'in yeni başlamasına rağmen fanatizm ve Twitter probleminin şimdiden başladığını dile getiren Büyükekşi, "Ben buradan bütün başkanlarımıza, bütün teknik direktörlerimize, bütün taraftarlarımıza istirham ediyorum; her yenilgiden sonra her beraberlikte hakemleri, federasyonu suçlamayın. Önce insan olduğumuzu hatırlayalım. Eğer hatırlamazsak böyle daha çok şeyler yaşanır. Biz sporu barış ve kardeşlik olarak görüyoruz. Bu şekilde davranalım. Bu da herkese bir ders olsun” ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading