Yandex Metrica

TFF soruşturmasında son dakika gelişmesi!

TFF soruşturmasında son dakika gelişmesi!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)'nun Riva'daki binasına silahlı saldırı bulunan 3 kişi gözaltına alınmıştı. Zanlılar Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Spor

23.01.2024, 19:45

Riva’daki TFF Binası’na silahlı saldırı olayında gözaltına alınan 3 kişi Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Mehmet Büyükekşi bugün Kulüpler Birliği ile görüşecek! TFF seçimlerinde aday olacak mı? Mehmet Büyükekşi bugün Kulüpler Birliği ile görüşecek! TFF seçimlerinde aday... Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU?

TFF'nin Riva'da bulunan binasında akşam saatlerinde gerçekleştirilen saldırıda camlara 5 mermi isabet ederken, alarma geçen polis olayı gerçekleştirdiği belirlenen 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

Futbolcuların sahaya çıkarken atmosferden dizleri titriyor! Dünyanın en çok korkulan stadyumu Türkiye'de Futbolcuların sahaya çıkarken atmosferden dizleri titriyor! Dünyanın en çok korkulan... Haberi Görüntüle

İLK SORGULARINDA  "HEDEF GÖZETMEDEN ATEŞ ETTİK"

Asayiş Şube Müdürlüğü, Gasp Büro Amirliğinde sorguya alınan şüpheliler Cüneyt U. (56) ve Oğuzhan G.(24)'nin olay sırasında alkollü oldukları belirlendi. Şüphelilerin yapılan ilk sorgularında, içki içtiklerini, bu sırada silahı denemek için ateş ettiklerini söyledikleri öğrenildi. Olayın ardından çıkan karışıklıktan korktuklarını söyleyen şüphelilerin silahı dereye atarak olay yerinden kaçmaya çalıştıklarını anlattıkları belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading