Yandex Metrica
SON DAKİKA
TFF karıştı! Ferdi Kadıoğlu'nun milli takım tercihi belli oldu

TFF karıştı! Ferdi Kadıoğlu'nun milli takım tercihi belli oldu

Son dakika haberleri... Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Ferdi Kadıoğlu milli takım tercihini açıklama kararı aldı.

Spor

23.01.2024, 18:23

Hollanda, Kanada ve Türkiye'den teklif alan Ferdi Kadıoğlu, kararını verdi.

Genç yıldızın devre arasından sonra Fenerbahçe ile yapacağı kontrat görüşmelerinden sonra milli takım tercihini duyuracak.

Şu anda Hollanda U-21 Yaş Altı Takımı forması da giyen 22 yaşındaki futbolcu, Türkiye'de kaldığı taktirde A Milli Takım formasını giyecek.

Menajerinin İspanya ve Almanya'ya götürmek istediği Ferdi, A Milli Takım teknik direktörü Stefan Kuntz ile yaptığı görüşme sonrasında Ay-yıldızlılara daha yakın olduğu öğrenildi.

Anadolu Efes - Olympiakos maçı bugün mü? Anadolu Efes -... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE SON TEKLİFİNİ YAPTI

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Ferdi Kadıoğlu, 2018-2019 sezonunda Nijmegen takımından 1 milyon 400 bin Euro karşılığında transfer edilmişti.

Vitor Pereira'nın bu sezon farklı poziyonlarda değerlendirdiği Kadıoğlu, Sarı-lacivetli yönetimden 5 yıllık zamlı yeni sözleşme teklifi aldı.

UEFA Avrupa Ligi ve Süper Lig'de 20 resmi maça çıkan 22 yaşındaki yıldız, 2 gol attı. 

Samsunspor'dan Trabzonspor-Fenerbahçe derbisi sonrası sükunet çağrısı Haberi Görüntüle

STEFAN KUNTZ: FERDİ İLE GÖRÜŞTÜK

A Milli Takım teknik direktörü Stefan Kuntz, Karadağ ile oynanan grup maçı sonrası "Ferdi Kadıoğlu ile bir görüşme yaptık. Planlarımızdan bahsettim. İyi bir sohbet oldu, çok verimli geçti. Bu görüşmeden sonra bir kez daha görüştük, mart ayındaki milli maçlara kadar kararını vereceğini söyledi." ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading