Yandex Metrica

TFF istedi Stefan Kuntz kabul etti! Alman hoca canlı yayında sürpriz gelişmeyi açıkladı

TFF istedi Stefan Kuntz kabul etti! Alman hoca canlı yayında sürpriz gelişmeyi açıkladı

Son dakika haberleri... A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Almanya'da yapılan EURO2024 grup kuraları sonrası açıklamalarda bulundu. Kuntz, TFF'den gelen isteği kabul ettiğini söyledi.

Spor

23.01.2024, 19:54

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ve yönetici Hamit Altıntop Almanya'da yapılan EURO2024 elemeleri grup kuralarına katıldı.

Kura çekiminin değerlendiren Stefan Kuntz, ülkesinde gerçekleşecek dev şampiyonaya katılmak istediklerini açıkladı.

TRT Spor'a konuşan Kuntz, D Grubu'nu değerlendirdi.

Hırvatistan, Galler, Letonya ve Ermenistan ile eşleşen Türkiye'nin grup şansını yorumlayan 59 yaşındaki antrenör, "Diğer grupların zorluğuna baktığımız zaman biz grubumuzdan memnunuz. İyi çalışarak bu gruptan çıkmak ve turnuvaya gitmek istiyoruz. Son maçlardan dersimizi çıkardık. Buna göre önümüzdeki maçlara hazırlanacağız." ifadelerini kullandı.

Türk futbolunda yeni dönem! TFF yabancı VAR hakemi uygulamasını başlattı mı? Türk futbolunda yeni dönem! TFF yabancı VAR hakemi uygulamasını başlattı... Haberi Görüntüle

STEFAN KUNTZ HAYALİNİ AÇIKLADI

A Milli Takım ile hayallerini gerçekleştirmek istediğini belirten Stefan Kuntz, "Pozitif taraftan düşündüğümüz zaman Uluslar Ligi'nde bir grup yükseldik. Hangi maç olursa olsun %100 performansla oynamamız gerektiği dersini çıkardık. Maçlara iyi hazırlanabilirsek bu genç takımımızla birlikte istikrarı yakalayabiliriz. İki hayalim vardı. Birincisi, Türkiye Milli Takımı'nda çalışabilmek. İkincisi ise Almanya'da düzenlenecek turnuvaya katılabilmek. Ben bu hayalimi gerçekleştirebileceğimizi düşünüyorum." dedi.

Öte yandan bundan sonra kendisi için önemli bir karar alındığını söyleyen Kuntz, "Son basın toplantısının ardından başkanımız Mehmet Büyükekşi, ana dilimde konuşursam kendimi daha iyi ifade edebileceğimi söyledi. Ben de bunu olumlu karşıladım. Bundan sonra ana dilimde konuşarak kendimi daha net ifade edeceğim." açıklamasında bulundu.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading