Yandex Metrica

TFF harcama limitlerini açıkladı! Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray şimdi ne yapacak?

TFF harcama limitlerini açıkladı! Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray şimdi ne yapacak?

Son dakika haberleri... Türkiye Futbol Federasyonu, devre arası gerçekleşecek ara transfer dönemi için takımların ne kadar harcama yapma hakkına sahip olduğunu açıkladı.

Spor

10.02.2024, 00:35

Süper Lig'de yarın başlayacak olan ara transfer dönemi öncesi Türkiye Futbol Federasyonu Kulüp Lisans Kurulu, 2021-2022 sezonu  harcama limitlerini duyurdu.

TFF sitesinden yapılan bilgilendirmeye göre, "T sezonunda Süper Lig'de yer almamış kulüplerin profesyonel futbol takımı harcama limitleri T sezonunu Süper Lig'i 7-15 sıralarında tamamlamış kulüpler için T+1 sezonu için onaylanan Takım Harcama Limitlerinin (harcama tutarı en yüksek ve en düşük takım dahil edilmeyerek) ortalaması alınacaktır."  ifadeleri yer aldı.

Belirlenen listede en fazla harcama limitine sahip olan takım geçen sezonun şampiyonu Beşiktaş oldu. Siyah Beyazlıların harcama limiti 441.838.946 TL olarak belirlendi.

Bu sezon lige damga vurarak liderlik koltuğunu ele geçiren Trabzonspor ise 309.648.760 TL ile 4.sırada yer aldı.

TFF Başkan adayı Servet Yardımcı kimdir, nereli ve kaç yaşında? TFF Başkan adayı Servet Yardımcı kimdir, nereli ve kaç yaşında? Haberi Görüntüle

SÜPER LİG HARCAMA LİMİTLERİ

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading