Yandex Metrica

TFF duyurdu! Süper Lig'e 6 yeni hakem atandı

TFF duyurdu! Süper Lig'e 6 yeni hakem atandı

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'de 2022-2023 futbol sezonunun kalan bölümünde görev yapacak hakem ve gözlemci klasmanlarını belirledi.

Spor

23.01.2024, 20:16

Türkiye Futbol Federasyonu, olaylı Sivaspor-Galatasaray maçının ardından bir defaya mahsus VAR kayıtlarını açıkladı. VAR kayıtlarının ardından hakem hatası yapıldığı tespit edildi. Erkan Özdamar uzun bir süre görev alamayacak. VAR hakemi Özgüç Türkalp ise istifa kararı aldı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından TFF, Süper Lig'e 6 yeni hakem atadı.

Süper Lig'e damga vurdu! Konyaspor'da tarih yazıyor Süper Lig'e damga vurdu! Konyaspor'da tarih yazıyor Haberi Görüntüle

SÜPER LİG'E 6 YENİ HAKEM

TFF, 2022-2023 futbol sezonunun kalan bölümünde görev yapacak hakem ve gözlemci klasmanlarını belirledi. Süper Lig hakemleri arasına Burak Pekkan, Cihan Aydın, Turgut Doman, Direnç Tonusoğlu, Yiğit Aslan ve Murat Erdoğan eklendi.

Hasan Arat'tan yabancı hakem yorumu: Biz de istiyoruz Hasan Arat'tan yabancı hakem yorumu: Biz de istiyoruz Haberi Görüntüle

TÜRKALP'İN YERİNE ATAMA YOK

Atamaların ardından Süper Lig'deki hakem sayısı 29'a yükseldi. Merkez Hakem Kurulu, istifa eden Özgüç Türkalp'in yerine yeni isim atamadı.

TFF'nin hazırladığı 29 kişilik listede şu hakemler yer aldı;

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading