Yandex Metrica

TFF'den yeni transfer kararı! Mehmet Büyükekşi resmen duyurdu! 6 ay içinde yeni sisteme geçilecek

TFF'den yeni transfer kararı! Mehmet Büyükekşi resmen duyurdu! 6 ay içinde yeni sisteme geçilecek

Son dakika haberleri... Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, transfer döneminde yaşanan gecikmelerin artık olmayacağını ve yeni sistemin 6 içinde hayata geçeceğini duyurdu.

Spor

23.01.2024, 22:15

Türkiye Futbol Federasyonu Mehmet Büyükekşi, transfer döneminde artık yeni bir sistemin kullanılacağını açıkladı.

Dijitalleşmenin öneminden bahseden Büyükekşi, "Türkiye'de e-Devlet var ama federasyonda her şey elle yapılıyor. Her kulübe bir şifre vereceğiz. Kulüpler oyuncusuna lisans da çıkartabilecek, transferi de yapabilecek. 'Evrakları son dakikada kurye yetiştirdi' gibi şeyler Türk futboluna yakışmıyor." ifadelerini kullandı.

Manchester United'ın yıldızına Aslan kancası! Galatasaray'dan transfer bombası... Manchester United'ın yıldızına Aslan kancası! Galatasaray'dan transfer bombası... Haberi Görüntüle

MEHMET BÜYÜKEKŞİ: 25 MİLYAR LİRA BORÇ VAR

Süper Lig kulüplerinin ekonomik sıkıntılarına da değinen Mehmet Büyükekşi, "Türk futbolunun içinde bulunduğu sıkıntılı dönemden çıkabilmesi için en önemli konu altyapı. Devamlı yurt dışından futbolcu getirerek bunun altından kalkabilmemiz mümkün değil. Başta Süper Lig takımları olmak üzere akademi zorunluluğu getiriyoruz. Ekonomik olarak en büyük sıkıntı kulüplerimizin borçları. Kulüplerimizin yaklaşık 25 milyar lira borcu var. Faizleriyle birlikte 50 milyar liraya dayanacağını tahmin ediyoruz. Birlik ve beraberlik içinde çalışarak çözüm üretmek zorundayız" görüşlerini aktardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading