Yandex Metrica

TFF'den istifa eden Uilenberg: Kara bir sayfa olarak kalacak, artık güvenmiyorum

TFF'den istifa eden Uilenberg: Kara bir sayfa olarak kalacak, artık güvenmiyorum

Son dakika haberleri... Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Eğitim Danışmanı Jaap Uilenberg, görevinden istifa ederek sert açıklamalarda bulundu.

Spor

23.01.2024, 19:05

TFF başkanlığı görevinden istifa eden Nihat Özdemir'in ardından Merkez Hakem Kurulu Eğitim Danışmanı Jaap Uilenberg de görevinden ayrıldığını duyurdu.

Sert açıklamalar yapan Hollandalı isim, "Sevgili hakemler, 8 Mart 2022 tarihi sonsuza kadar Türk hakemliğinde kara bir sayfa olarak kalacak. 2022 Dünya Kupası'na aday hakem ile beraber birçok hakemi uzaklaştırmak, adil olmayan ve inanılmaz bir karardı. Ülkemde ve Avrupa'nın birçok ülkesinde çok uzun zamandır hakemlik işinin içindeyim, şimdiye kadar hiç böyle bir karar görmedim." ifadelerini kullandı.

Cüneyt Çakır ve Fırat Aydınus'un da aralarında bulunduğu 13 hakemin görevden uzaklaştırılmasına karşı çıktığını belirten Uilenberg, "Bu kararın alındığı gün Merkez Hakem Komitesi Başkanı Ferhat Gündoğdu'ya da böyle bir kararı, birçok hakemin kariyerini gerçek olgular ve açıklamalar olmadan öldüren bir kararı desteklemeyeceğimi söyledim." dedi.

Bucaspor- Eseneler Erokspor maçı ne zaman, hangi kanalda? Erokspor şampiyonluğa bir adım! Bucaspor- Eseneler Erokspor maçı ne zaman, hangi kanalda? Erokspor şampiyonluğa... Haberi Görüntüle

UİLENBERG: GÜVENMİYORUM, DESTEKLEYEMEM

"Ben bu Merkez Hakem Kuruluna ve Merkez Hakem Kurulu Başkanı'na güvenemem, destekleyemem. Çalışma yöntemleri adil ve dürüst değil, tüm hakemler için çok tehlikeli, liste içinde kalmış hakemler de dahil. Devam ederlerse, daha fazla zarar verebilirler. Bugünden itibaren bu Merkez Hakem Kurulu Başkanı ve Merkez Hakem Kurulu ile iş birliğimi sonlandırıyorum."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading