Yandex Metrica
SON DAKİKA
TFF'den Fenerbahçe'ye 5 yıldız cevabı! Mehmet Büyükekşi'den gündem yaratan sözler

TFF'den Fenerbahçe'ye 5 yıldız cevabı! Mehmet Büyükekşi'den gündem yaratan sözler

Son dakika haberleri... Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, yeni sezonda 5 yıldızlı logo kullanacağını açıklayan Fenerbahçe hakkında açıklamalarda bulundu.

Spor

13.02.2024, 21:59

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Fenerbahçe'nin 5 yıldız başvurusu hakkında açıklama yaptı.

Hürriyet gazetesine konuşan Büyükekşi,  "Eğer Fenerbahçe 5 yıldızlı forma ile sahaya çıkarsa, burada benim herhangi bir şahsi bir tavrım olamaz. TFF’nin talimat ve yönetmelikleri neyi gerektiriyorsa onu yaparız."görüşlerini aktardı.

Napoli, neden Davinson'dan cayıp Nelsson'u seçti? Haberi Görüntüle

'ALİ KOÇ MEMNUN'

Ali Koç'un TFF seçimleri öncesi kendisine karşı bir tavır almasının hatırlatılması üzerine TFF Başkanı, "Ben TFF Başkanı olduktan sonra, Ali Koç da Kulüp Birliği Vakfı Başkanı oldu. Ali Koç Bey, Kulüpler Birliği Vakfı’ndaki başkanlarla birlikte bize hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Daha sonra da bir iki ortamda daha beraber olduk. Ve yaptığımız çalışmalardan son derece memnun. Gelecek adına da ümitli olduğunu belirtti, bu basına da yansıdı. İlişkimiz saygı, sevgi içerisinde ve seviyeli bir şekilde devam ediyor. Ortak amacımız Türk futbolunun marka değerini artırabilmek için en üst seviyede iş birliği yapmak. Bu konuda çalışmalarımıza önümüzdeki günlerde de kararlı bir şekilde devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Fernando Santos neşteri vurdu! 8 futbolcu ile yollar ayrılıyor Haberi Görüntüle

MEHMET BÜYÜKEKŞİ: GALATASARAYLIYDIM

"Hangi takımı tutuyorsunuz?" sorusuna cevap veren Mehmet Büyükekşi, "Ben daha önce Galatasaray taraftarıydım, üyeliğim de var. Ama son iki yıl Gaziantep Futbol Kulübü’nün başkanlığını yaptım, oraya üye oldum. Gaziantep’in başarısı için bütün emeğimi ve birikimimi kullandım. Aslında bunu şunun için söylüyorum; siz hangi kurumun başındaysanız, o kurumun gelişmesi için varınızı yoğunuzu ortaya koyarsınız. Ben de Gaziantep’in Galatasaray’ı yendiği maçta büyük zevk aldım. Şimdi de TFF’nin başındayım. Şu andaki tuttuğum takım Türk Milli Takımı. Bundan sonra da Milli Takım için varımı yoğumu ortaya koyacağım." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading