Yandex Metrica
SON DAKİKA
TFF'den Burak Elmas açıklaması: Bahsettiği diyaloglar hayal ürünü

TFF'den Burak Elmas açıklaması: Bahsettiği diyaloglar hayal ürünü

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Galatasaray Başkanı Burak Elmas, federasyonla ilgili yaptığı açıklamalar yanıt verdi. TFF’den yapılan açıklamada “masaya yumruk vurma ve bahsettiği diyaloglar da hayal ürünüdür" denildi.

Spor

23.01.2024, 19:03

Galatasaray Başkanı Burak Elmas’ın "Federasyon başkanının odasında hocama laf edildiği zaman masaya yumruk vurdum" açıklamasına TFF’den cevap geldi. TFF, "Elmas'ın federasyonumuzla ilgili daha önce gündeme getirdiği iddiaları gibi, 'masaya yumruk vurma' ve bahsettiği diyaloglar da hayal ürünüdür" açıklamasında bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden Galatasaray Başkanı Burak Elmas ile ilgili yapılan açıklamada, "Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Burak Elmas'ın, 2021 Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda, üyelerin eleştirilerine yanıt verdiği konuşmasında, federasyonumuzu ziyaretine ilişkin olarak açıklamaları olmuştur.

Galatasaray'ın radarına girmişti! Rafa Silva transferi için açıklama geldi Haberi Görüntüle

“HAYAL ÜRÜNÜDÜR”

Elmas'ın federasyonumuzla ilgili daha önce gündeme getirdiği iddiaları gibi, 'masaya yumruk vurma' ve bahsettiği diyaloglar da hayal ürünüdür. TFF Başkanı'nın odasında, kurumlara yakışır şekilde ve son derece nezaket ölçülerinde geçen görüşmeyle ilgili, sürekli 'Yer yerinden oynar' yaklaşımıyla hareket edilerek, federasyonumuzun zan altında bırakılma ve yıpratılmaya çalışma çabalarını kabul etmemiz mümkün değildir" denildi.

Kim Min-jae'nin korkulu rüyası gerçek oldu Haberi Görüntüle

BURAK ELMAS’IN İDDİASI NEYDİ?

Burak Elmas, dün yapılan Olağan Genel Kurulu Toplantısı'nda, "Federasyona gittim. Bazen her şeyi anlatamıyorsun. Anlatırsam yer yerinden oynar niye dedim? Hocama 2 maç daha az versinler diye. Federasyon başkanının odasında hocama laf edildiği zaman masaya yumruk vurdum. Bunları anlatmadım" diye konuşmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading