Yandex Metrica

TFF'den Başakşehir'e cevap: Kulüplerin böyle bir hakkı yoktur

TFF'den Başakşehir'e cevap: Kulüplerin böyle bir hakkı yoktur

Son dakika haberleri... Süper Lig'de görevden alınan 13 hakem hakkında açıklama yapan Başakşehir'e TFF'den cevap geldi.

Spor

06.04.2024, 19:36

Türkiye Futbol Federasyonu, Cüneyt Çakır ve Fırat Aydınus'un da aralarında yer aldığı 13 hakemin istifası hakkında tepki gösteren Başakşehir'e yanıt verdi.

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın Avrupa gelirleri belli oldu! Rakiplerine fark attı... Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın Avrupa gelirleri belli oldu! Rakiplerine fark... Haberi Görüntüle

TFF'DEN BAŞAKŞEHİR'E CEVAP

"Medipol Başakşehir Futbol Kulübü tarafından, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 29. hafta atamalarına ilişkin olarak, gerçekle hiçbir ilgisi olmayan senaryolar üzerinden bazı sorular yöneltilmiştir.
 
Öncelikle herhangi bir hakemimizin görev iadesi söz konusu olmamıştır. Somut bir bilgi olmadan, hakemlerimizi ayrıştıracak tutum ve yaklaşımı kabul etmemiz mümkün değildir, kulüplerimizin böyle bir hakkı da yoktur.
 
Ayrıca hatırlatmak isteriz ki, MHK tarafından yeni klasmanların belirlenmesinden itibaren, haksız, mesnetsiz değerlendirmeler ve hayal ürünü komplo teorileri ile hakemlik müessesi yıpratılmak istenmekte ve hedef gösterilmektedir.
 
Maalesef oluşturulmak istenen güvensizlik ortamı, sadece hakemlerimize değil Türk futbolunun saygınlığına zarar vermektedir.
 
Hakemlerimize güvenimiz ve kalan haftalarda en iyi şekilde görevlerini yapacaklarına inancımız tamdır."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading