Yandex Metrica

TFF'den 6 maç men cezası alan Fatih Terim'in kaçıracağı maçlar!

TFF'den 6 maç men cezası alan Fatih Terim'in kaçıracağı maçlar!

Son dakika haberleri... Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde hakem Halil Umut Meler'e yönelik sözlerinden dolayı 6 maç ceza alan Fatih Terim'in uzun bir süre takımından uzak kalacak.

Spor

12.03.2024, 18:57

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 6 maç men cezası aldı.

TFF'den yapılan açıklamada, Fenerbahçe ile oynanan derbide ihraç edilen Terim'e, karşılaşma hakemi Halil Umut Meler'e yönelik hakareti ve çift sarı kart görmesi nedeniyle yer almaması gereken müsabaka dışında 3 maç men ve 13 bin lira para cezası verildiği belirtildi.

Tecrübeli teknik adama, ayrıca aynı maçta tedbire uymama eylemi nedeniyle 2 maç men ve 16 bin 500 lira para cezası uygulandığı aktarıldı.

Toplamda 6 maç ceza alan Fatih Terim, Galatasaray'ın karşılaşacağı Yeni Malatyaspor, Altay, Sivasspor, Medipol Başakşehir, Adana Demirspor ve  Antalyaspor maçlarında kulübede olamayacak.

UEFA Avrupa Konferans Ligi yarı final maçları ne zaman? 2024 Yarı finale hangi takımlar çıktı? UEFA Avrupa Konferans Ligi yarı final maçları ne zaman? 2024... Haberi Görüntüle

BURAK ELMAS'A DA CEZA VERİLDİ

Galatasaray Başkanı Burak Elmas da sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 30 bin lira, başkan yardımcısı Rezan Epözdemir'e sportmenliğe aykırı hareketleri sebebiyle toplamda 3 ay 21 gün hak mahrumiyeti ve 125 bin lira ceza verdiği duyuruldu.

Kurulun, derbide yaşananlar nedeniyle sarı-kırmızılı kulübe de toplamda 321 bin lira para cezası ile Nef Stadı'nın bazı tribünlerine kapatma cezası uyguladığı kaydedildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading