Yandex Metrica
SON DAKİKA
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den açıklama: Kampanya başlatıyoruz...

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den açıklama: Kampanya başlatıyoruz...

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Trabzonspor'un UEFA Konferans Ligi'nde Basel'i 1-0 mağlup ettiği maçın ardından açıklamalarda bulunurken TFF'nin kampanya başlatacağını bildirdi.

Spor

23.01.2024, 20:27

Süper Lig'deki kulüp başkanlarıyla beraber basın mensuplarının sorularını yanıtlayan TFF başkanı Mehmet Büyükekşi: "Trabzonspor’un Basel ile oynadığı maç birlikteliğimizin ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gösterdi. Bu sürece katkı sağlayan tüm kulüplerimize, taraftarlarımıza, teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Türkiye - İtalya maçı bu hafta mı, ne zaman? Türkiye... Haberi Görüntüle

OMUZ OMUZA TÜRKİYE

Mehmet Büyükekşi açıklamasında: "Yardımlaşma ve dayanışmamızı daha ileri boyuta taşıyacağız. 1 Mart 2023 Çarşamba günü Türkiye Futbol Federasyonumuzun öncülüğünde tüm kulüplerimizin katılımı ile Gençlik ve Spor Bakanlığımızın desteği ile uluslararası boyutu olan örnek bir kampanya başlatıyoruz. 'OMUZ OMUZA TÜRKİYE' adını verdiğimiz bu organizasyon, başta Süper Lig yayıncı kuruluşumuz beIN Sports olmak üzere, tüm spor kanallarımızın da bu tarihi ve anlamlı ortak yayına ekranlarını açmasını arzu ettiğimiz, büyük futbol ailemizin tüm değerli kurumları ve fertlerinin katılımı ile 10.000 konteyner hedefiyle afetzede vatandaşlarımızın geçici barınma merkezlerinde sağlıkla konaklamalarını sağlayacak bir organizasyonu başlatıyoruz." ifadelerine yer verdi.

Birlik beraberlik mesajlarına devam eden Büyükekşi: "Bu afet sonrasında oluşan dayanışma, yardımlaşma, birlik ve beraberlik atmosferini daim kılmak için omuz omuza vereceğiz. Omuz omuza verip gelecek nesillere örnek olacağız. Omuza verip dertlerimize derman olacağız. Tekrar ilk günden bu yana bu büyük birlikteliğe en ufak katkı sağlayanından en büyük bağış yapanına kadar büyük futbol aileimizin tüm fertlerine teşekkür ediyorum. Yakında OMUZ OMUZA dayanışma ve yardımlaşma organizasyonumuzla ilgili daha detaylı bilgi vereceğiz." ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading